Alexander Svensson

Alexander Svensson

Fastighetsmäklare
alexander.svensson [at] skandiamaklarna.se

Hej mitt namn är Alexander och kommer från servicebranschen där jag jobbat med att driva spa, klinik och restaurangverksamhet. Nu satsar jag fullt ut på min karriär som mäklare. För mig är valet av mäklare viktigt, att man har ett förtroende för mig. Från mitt tidigare yrke tar jag med mig kontakterna och vikten att ha nöjda kunder. Jag är uppvuxen i Borås och har flyttat runt en del och bott i ett stort antal områden, alla inom Boråsområdet. Jag har därför en bra kännedom om staden. För nuvarande bor jag i ett hus strax utanför centrala Borås tillsammans med sin sambo.

”Eftersom jag kommer från servicebranschen drivs jag av att träffa olika typer av folk och hjälpa dom till bästa möjliga upplevelse, i det här fallet hjälpa dig till din bästa bostadsaffär. När jag inte är på jobbet älskar jag att laga mat, desto bättre om man kan kombinera det med något gott att dricka, samt ett gott sällskap. Likaväl älskar jag design och inredning och prioriterar hemmet. Jag erbjuder mer än gärna min hjälp för att ge tips och trix för att just din bostad ska få ett så bra intryck som möjligt.”

4.9 av 5 i betyg från 61 kunder via Hittamäklare

"Jag kan varmt rekommendera Alexander. Han gav ett mycket kunnigt intryck och han informerade om processen på ett sätt som gjorde att vi aldrig kände oss frågande om något. Alexander lotsade oss genom försäljningen på ett sätt så att vi hela tiden kände en trygghet i att det skall bli ett bra slut. Han är trevlig och besitter en stor portion av social kompetens."

Läs rekommendationer