Alexander Larsson

Alexander Larsson

Fastighetsmäklare
alexander.larsson [at] skandiamaklarna.se

Alexander Larsson heter jag och är född och uppvuxen i lilla Grythyttan som ligger i norra länsdelen. Från Grythyttan flyttade jag till Gävle för att studera till fastighetsmäklare, ett beslut jag aldrig kommer att ångra. Att varje dag få jobba med människor och hjälpa till med deras kanske livs största och viktigaste affär är något som jag har stor respekt för och tar på fullt allvar. Jag jobbar stenhårt för att ni ska känna er trygga genom hela processen.

På SkandiaMäklarna i Örebro trivs jag som fisken i vattnet, och det vill jag att ni som kunder också ska göra. Om ni är nyfikna på värdet av er bostad eller går i flyttankar så tveka inte att höra av er för ett kostnadsfritt möte.

Nedan följer ett antal av rekommendationer jag fått från tidigare kunder.

- Roger Villa i Garphyttan. "Fantastiskt serviceinriktad, påläst och kunnig. För sina unga år, otroligt kompetent och säker i sin yrkesroll. Jag är övertygad om att Alexander har en fortsatt mycket ljus framtid inom mäklarbranschen. 10/10, skulle sälja med honom igen."

- Lars lägenhet i Örebro. "Allt gick mycket smidigt och var professionellt skött. Kan verkligen rekommendera Alexander å det varmaste."

- Egon, Radhus i Örebro. "En hantering av säljprocessen och en kunskap om hela hanteringen från Alexander som ingav trygghet under dom olika faser av försäljningen i kombination med en vinnande personlighet kombinerat med en stor kunskap inom sitt område. Hälsningar från en som är nöjd!!"

4.3 av 5 i betyg från 28 kunder via RECO

"Sålt villa som vi ägt under många år. Alexander uppträdde mycket proffsigt och bemötte oss väldigt väl. Och affären kunde genomföras snabbt och bra.
— Karl Bertil J"

Läs fler rekommendationer

4.7 av 5 i betyg från 37 kunder via Hittamäklare

"En mäklare som inte ger upp! Bra på alla sätt, trevlig och målinriktad. "

Läs rekommendationer