Albin Silfwerplatz

Albin Silfwerplatz

Fastighetsmäklare
albin.silfwerplatz [at] skandiamaklarna.se

Att sälja sin nuvarande bostad kan kännas som ett stort steg, vilket det också är! Det är därför jag alltid arbetar för att Din bostadsaffär ska bli både så smidig och lyckad som bara möjligt är.
Jag jobbar mycket med rekommendationer och många av mina kunder har tidigare erfarenhet av att antingen sälja eller köpa en bostad - de känner att det viktigaste för dem är att de gör en bra affär! Känner du detsamma?! Ring, maila eller smsa mig så hjälper jag Dig naturligtvis på bästa sätt genom Din bostadsaffär – ingen fråga är för liten eller för stor.

Mina kunder upplever att deras önskemål om en smidig och lyckad bostadsaffärer har förverkligats genom att jag har ett stort personligt engagemang, eftersom mitt mål är att alltid avsätta den tid som behövs för att Du ska känna sig nöjd. De uppskattar även mitt driv, min strävan att slå nya rekord, och framförallt den öppna och täta kommunikation som Vi hade under hela processen - för en bra kommunikation mellan mig och Dig som kund är något jag tror är en stor del för att vi tillsammans ska skapa en bra och lyckad affär.

Kontakta mig, så Vi får möjligheten att diskutera och hitta ett samarbete där Vi arbetar på bästa sätt för Du också ska bli en av mina nöjda och återkommande kunder! Vi hörs!

Följ länken för att se vad mina kunder tycker om mig: https://www.hittamaklare.se/albin.silfwerplatz

4.8 av 5 i betyg från 98 kunder via Hittamäklare

"Fick ett väldigt gott intryck av Albin vid första mötet som bara blev bättre ju längre processen fortgick. Har bara gott att säga om Albin. Angående värderingen: Fick in folk som var sugna på lägenheten så vi fick mer än man kunde tro och hoppas på samt att Albin jobbade för att få upp priset också. Så sjukt nöjd med Albin och SkandiaMäklarna"

Läs rekommendationer

Värdera din bostad

Ta del av vår integritetspolicy