Adrian Vodovozov

Adrian Vodovozov

Fastighetsmäklare
adrian.vodovozov [at] skandiamaklarna.se

Om du som kund bestämmer dig för att ingå i en förmedlingsprocess med mig kommer jag göra allt i min makt så att du känner dig sedd, hörd samt trygg i att sälja din bostad med mig. En transparent relation är det jag som fastighetsmäklare strävar efter att behålla med mina kunder då jag vet att detta leder till en långvarig relation, något som jag värdesätter otroligt högt. 

Som före detta elitbasketspelare samt kampsportsuttövare med flera SM-guld, vet jag hur man skapar framgång i repeterande tillfällen. Kampsporten gav mig lärdomar om hur väsentligt det är att vara disciplinerad, lyhörd samt strategisk i allt man gör. Ett felsteg kan kosta otroligt mycket, lite som valet av mäklare. 

För att maximera din bostadsaffär på slutpris, kundnöjdhet och tidseffektivitet gäller det att vi från och med första dagen vi ses strukturerar upp en plan på hur vi ska gå tillväga. Målet för mig är att du lämnar kontraktsrummet med ett leende på läpparna och rekommenderar mig till andra potentiella säljare. 

Väljer ni mig som eran fastighetsmäklare får ni någon som kommer vara engagerad från och med sekunden vi möts tills nycklarna överlämnats till köparen.

4.7 av 5 i betyg från 9 kunder via Hittamäklare

"Otroligt ambitiös och trevlig mäklare. Man insåg tidigt att han var en mäklare som man kan lita på och kan känna sig trygg med. Lätt att komma i kontakt med och hade svar på alla frågor. Så otroligt nöjd. Kommer definitivt kontakta honom i framtiden. "

Läs rekommendationer

Värdera din bostad med Adrian Vodovozov

Ta del av vår integritetspolicy