Adrian Vodovozov

Adrian Vodovozov

Fastighetsmäklare
adrian.vodovozov [at] skandiamaklarna.se

Om du som kund bestämmer dig för att ingå i en förmedlingsprocess med mig kommer jag göra allt i min makt så att du känner dig sedd, hörd samt trygg i att sälja din bostad med mig. En transparent relation är det jag som fastighetsmäklare strävar efter att behålla med mina kunder då jag vet att detta leder till en långvarig relation, något som jag värdesätter otroligt högt. 

Som före detta elitbasketspelare samt kampsportsuttövare med flera SM-guld, vet jag hur man skapar framgång i repeterande tillfällen. Kampsporten gav mig lärdomar om hur väsentligt det är att vara disciplinerad, lyhörd samt strategisk i allt man gör. Ett felsteg kan kosta otroligt mycket, lite som valet av mäklare. 

För att maximera din bostadsaffär på slutpris, kundnöjdhet och tidseffektivitet gäller det att vi från och med första dagen vi ses strukturerar upp en plan på hur vi ska gå tillväga. Målet för mig är att du lämnar kontraktsrummet med ett leende på läpparna och rekommenderar mig till andra potentiella säljare. 

Väljer ni mig som eran fastighetsmäklare får ni någon som kommer vara engagerad från och med sekunden vi möts tills nycklarna överlämnats till köparen.

4 av 5 i betyg från 1 kunder via Hittamäklare

"Jaaa, Adrian , vad ska man säga ...han är inte ENvis , snarare TVÅvis , TREvis , kanske FYRvis !!! EXAKT den kille man vill ha till detta jobbet!! Jag är ingenjör kan inte sälja guld för 5 spänn kilot , en HELT VÄRDELÖS säljare ....Det Adrian gör, är för mig , i ett helt annat universum!!! "

Läs rekommendationer