SkandiaMäklarna rekommenderas av Villaägarnas Riksförbund

Som ett bevis på att våra tjänster håller högsta kvalitet, är SkandiaMäklarna nu som fastighetsmäklare rekommenderade av Villaägarnas Riksförbund. Villaägarnas Riksförbund är en opartisk konsumentorganisation med 323 000 medlemshushåll. Från och med oktober 2011 ingår ett medlemskap i Villaägarnas Riksförbund för alla som köper villa via SkandiaMäklarna.

I samband med ditt medlemskap öppnas en värld av förmåner och mervärden upp. Som medlem i Villaägarna kan du utnyttja rabatter och erbjudanden från olika leverantörer som gör villalivet enklare, roligare och billigare.

Detta är några av de förmåner du får som medlem:

  • Kostnadsfri byggnadsteknisk och juridisk rådgivning. Villaägarnas expterter svarar på frågor om bygglov, hantverkartvister, fel på köpt fastighet, planlösningfrågor, fuktproblem, installation av bergvärme och renovering av badrum.
  • Medlemsförmåner. Villaägarna har under många år knutit samarbetsavtal med leverantörer inom bygg, färg, elektronik, försäkringar etc och med rabatter som oftast uppgår till 20 %.
  • Önskar du ett larm i din nya villa, får du som köper med SkandiaMäklarna ett larm installerat förmånligt av Sector Alarm. Du väljer sen själv vilken typ av larmabonnemang som passar dig och din villa bäst.
  • Tryggad budgivning. En budgivningsprocess kan vara krävande och väcka många frågor, inte minst för budgivarna. Nu inför SkandiaMäklarna som enda mäklarföretag, en tryggad budgivning genom att processen kan kvalitetssäkras av en oberoende kontrollant från Villaägarna.

Fler förmåner hittar du på www.villaagarna.se/formaner

Om Villaägarnas Riksförbund

Villaägarna arbetar för bättre villaägarvillkor i dag och i framtiden, men också för att fler människor ska kunna förverkliga drömmen om ett eget hus. Det gör Villaägarna genom att bedriva ett kraftfullt opinionsarbete, tillhandahålla fri juridisk rådgivning och genom att erbjuda medlemsförmåner som kan spara många tusenlappar i hushållsekonomin. Besök gärna Villaägarnas Riksförbund för att veta mer.