2015-06-30

SkandiaMäklarna öppnar nytt kontor i Altea

SkandiaMäklarna fortsätter sin expansion i Spanien och öppnar nu sitt åttonde kontor i Spanien, denna gång i Altea som ligger ca en timme norr om Alicante.

SkandiaMäklarna har funnits i Spanien sedan 80-talet på Costa Blanca kusten. Nu har expansionen i Spanien verkligen tagit fart. Bara det senaste året har SkandiaMäklarna öppnat sju kontor på Costa del Sol och på Costa Blanca

- Med Altea kan vi erbjuda det svenskarna vill ha. Altea erbjuder det genuina spanska med en fin gammal stad, en underbar hamn och vikar med kristallklart vatten. Fina stränder finns också i området, säger Fredrik Kullman som är utvecklingschef på SkandiaMäklarna.

Utbudet av bostäder i Altea är mycket varierande. Det finns allt från lyxiga villor till enklare lägenheter. Priserna ligger i det lägre spannet. Det är billigare i Altea än i Nerja men något dyrare än i Torrevieja, säger Fredrik Kullman.

Intresset för att köpa bostad i Spanien har ökat den senaste tiden och det finns tydliga tecken att denna trend fortsätter. Inte minst då flygbolagen öppnar nya direktlinjer till Spanien. 

För mer information kontakta:
Andreas Mühlich, marknadschef SkandiaMäklarna, andreas.muhlich [at] skandiamaklarna.se
+46 734-424632
Fredrik Kullman, utvecklingschef SkandiaMäklarna, fredrik.kullman [at] skandiamaklarna.se +46 733-679800