2017-11-15

SkandiaMäklarna förstärker sitt erbjudande till kund ytterligare med lansering av ny grafisk profil

SkandiaMäklarna avslutar inom kort det bästa året i företagets historia och fortsätter arbetet för att vara Sveriges ledande kvalitetsmäklare med lansering av ny grafisk profil. Företaget har tagit en stark premiumposition i mäklarbranschen och växer stadigt, med över 500 medarbetare fördelade på 100 kontor i Sverige och utomlands.

- Redan under slutet av 2016 påbörjade vi en modernisering och ett förtydligande av vår grafiska profil, för att bättre spegla våra kunders höga ambitioner och befästa den premiumpaketering vi erbjuder våra kunder och deras hem, säger Marknadschef Viktor Henriksson. Det nya uttrycket andas modern kvalitet, trygghet och erfarenhet, starka kärnvärden som vi byggt upp genom hårt arbete sedan starten 1980 på Östermalm, i Stockholm och som vi vet att svenska bostadsägare efterfrågar i presentationen av sina hem.

- En bostadsaffär är för många av våra kunder en av livets största affärer. Att vi på SkandiaMäklarna kan garantera bästa möjliga presentation av våra kunders hem, är därför av absolut största vikt och en hörnsten i vårt arbete för att erbjuda Sveriges bästa mäklartjänst. Vi vill att allting vi gör utstrålar trygghet, självförtroende och en känsla av hög kvalitet – utan att bli exkluderande. Det gäller även i den visuella presentationen, där vi nu genomfört en stor uppdatering som tydliggör vår identitet, vårt erbjudande och som stärker vår premiumposition på marknaden, säger SkandiaMäklarnas VD Fredrik Helmstrand.

- Målet har hela tiden varit att förtydliga paketeringen av SkandiaMäklarnas framgångsrika premiumkoncept. Vi har hämtat inspiration från dagens inredningstrender, samtidigt som vi valt tidlösa och stilsäkra färgval. Vi har sett och lyssnat på både mäklare och assistenter, tagit emot massor av värdefull input och låtit hela företaget vara delaktiga i arbetet redan från start, avslutar Stefan Nüth, Art Director på Scholz & Friends.

Det är med stor stolthet som mängder av tryckt och digitalt visningsmaterial, bostadspresentationer diverse rekvisita och annonser lanseras redan under denna vecka, på SkandiaMäklarnas kontor runt om i landet.

För mer information kontakta:

Viktor Henriksson, Marknadschef SkandiaMäklarna, 070 817 17 21

e-post: viktor.henriksson [at] skandiamaklarna.se