2019-03-26

Rutinerade fjällrävar nya franchisetagare i Vemdalen

SkandiaMäklarnas kontor i Storhogna är basen för mäkleriverksamheteni både närområdet kring Vemdalen och ända bort till Funäsdalen. Det är ett stort och storslaget revir som har tagits över av franchisetagarparet Evelin och Loe Vastero – två entusiastiska fjällrävar som är inflyttade från Mälardalen.

I februari tog Evelin Vastero och maken Loe över som franchisetagare i Vemdalen. De ansvarar för ett mycket stort område, som omfattar både de södradelarna av Jämtland och västra Härjedalen. Kontoret ligger i expansiva Storhogna, medan paret bor med sina två söner i närliggande Klövsjö, som har utnämnts till Sveriges vackraste by. Evelin och Loe har tidigare arbetat som mäklare på Svensk Fastighetsförmedling och även drivit eget företag.

- Det känns jättebra att vi nu är en del av SkandiaMäklarna – ett starkt varumärke som associeras med hög kvalitet. Oftast jobbar vi här i trakterna kring Vemdalen, där vi har vår bas. Men vi täcker in hela området, så ibland åker man till Funäsdalen och en annan dag är man i Oviken, säger Evelin.

Loe är uppvuxen i Stockholm, medan Evelin kommer från Västerås. Innan de flyttade upp till snön och skidåkningen bodde de tillsammans i Stockholm. Loe berättar att det är en stor fördel att idag kunna kombinera en gedigen lokalkännedom om Vemdalen och fjällvärlden med förståelse för vad som är viktigt för stadskunderna.

- Många av våra kunder kommer från städerna i södra Sverige. De jobbar hårt och har en fullspäckad vardag hemma. När de åker upp till sitt fritidsboende ska de kunna njuta av tillvaron och den storslagna miljön. Viförsöker alltid hjälpa både säljare och köpare så mycket vi kan på olika sätt, och som fjällmäklare är vi ofta tillgängliga när andra har ledigt.

Vemdalen och Funäsdalen erbjuder hög snösäkerhet, friskt sommarväder och ettrimligt avstånd till södra Sverige. Det är två fjällområden som erbjuder lika suverän längdåkning som utförsåkning, samtidigt som de fortfarande är genuinaoch relativt oexploaterade. Även sommarsäsongen blir allt mer uppskattad, med vandring, fiske, jakt och hjortronplockning.

SkandiaMäklarnas vd Henrik Olausson tycker också om att tillbringa tid i fjällen. Han tror att Evelin och Loe har helt rätt förutsättningar att lyckas som franchisetagare:

- Det är väldigt positivt att Loe och Evelin kliver in i kedjan. De har en stark lokal förankring i området och vi vill ha en närvaro på de fjälldestinationernasom är välbesökta och även har en fortsatt tillväxt.

För mer information, vänligen kontakta:

Henrik Olausson, Vd, SkandiaMäklarna, 0733-67 98 00 henrik.olausson [at] skandiamaklarna.se

Petra Selenius, Marknadschef, SkandiaMäklarna, 0733-67 98 20 petra.selenius [at] skandiamaklarna.se