2019-03-06

Fyra nya franchisetagare på kontoret i Torrevieja

SkandiaMäklarnas kontor i spanska Torrevieja har nya franchisetagare. En av dem är Nina Gisslén, serieentreprenören och säljcoachen som sålde familjens företag i Sverige, följde med maken på bostadsvisning i Spanien, slog till på första huset och nu är kontorschef på det lokala mäklarkontoret.

Vid årsskiftet fick SkandiaMäklarnas kontor i Torrevieja fyra nya franchisetagare; Nina Gisslén, Robin Hage, Gustav Håkansson och Martin Wastesson. Idag arbetar åtta personer på kontoret, snart blir de tio och till kommande årsskifte räknar kontorschefen Nina med att de ska vara tolv eller tretton.

- Vi är ett starkt och härligt team som har satt höga mål. För att kunna nå dem med bibehållen kvalitet måste vi bli fler. Vi är ett gäng personligheter i olika åldrar, som samarbetar fullt ut och tycker att gemensam arbetsglädje är bland det viktigaste som finns. Därför ska vi fortsätta att rekrytera duktiga och drivna lagspelare.

Det var 2007 som Nina Gisslén och hennes man köpte det första huset de tittade på, i det lilla samhället Quesada utanför Torrevieja. Då hade de just sålt sitt entreprenadföretag Gissléns, med tjänster och produkter för hus, mark och trädgårdar. Två år senare flyttade hela familjen, inklusive de tre barnen, ner permanent från Kungsbacka. Nina berättar:

- Här finns allt du behöver på nära håll. Fantastiska stränder, små byar och stora städer, spännande kultur och historia, golfbanor, båtliv och ett underbart klimat, som är ett av Spaniens bästa. Det är tacksamt att både leva och sälja bostäder här. 


Det har hänt mycket sen 2010, då Nina började sälja bostäder i Torrevieja. Då fanns nästan ingen nyproduktion alls efter finanskraschen. Idag finns ett spännande utbud av både nya och begagnade bostäder. För begagnade objekt arbetar teamet för att nå hundra procent egna intag. Det är en självklarhet i Sverige, men i Spanien finns en annan tradition.

- Därför blir det extra viktigt hur vi säljer in oss. För att kunna ge maximalt bra service och trygghet till både säljare och köpare behöver vi ha kontroll över hela processen. Det blir en win-win-win. Ett annat viktigt mål för oss är att vi ska bli den bästa arbetsgivaren i området, med både nöjdast kunder och medarbetare.

Även SkandiaMäklarnas vd Henrik Olausson tror mycket på Torrevieja-teamets möjligheter:

- Det är ett väldigt starkt team med hög ambitionsnivå som kliver in i Torrevieja. För oss på SkandiaMäklarna ger det goda förutsättningar för vår fortsatta tillväxtresa i Spanien. Jag önskar teamet ett stort lycka till och det ska bli spännande att följa deras resa att bli det största svenska mäklarföretaget i Torreviejaområdet. 

För mer information, vänligen kontakta:

Henrik Olausson, Vd, SkandiaMäklarna, 073-367 98 00 henrik.olausson [at] skandiamaklarna.se

Petra Selenius, Marknadschef, SkandiaMäklarna, 073-367 98 20 petra.selenius [at] skandiamaklarna.se