2016-10-10

Disponentvilla med sjötomt eller 70 kvadrat i Stockholm?

Nu finns möjlighet att förvärva den anrika disponentvillan Tallebo med tillhörande strandtomt till priset av en 70 kvadratmeters lägenhet i Stockholms innerstad. Villan är uppförd i början av 1900-talet och dess 450 kvadratmeter är fördelat på två plan med stora sällskapsrum och öppna spisar, vardagsrum med sjöutsikt och vinkällare.

Tallebo ligger på en udde invid Vedevågssjön i Bergslagen, drygt en halvtimmes pendlingsavstånd till Örebro. Villan uppfördes 1910 som en bröllopsgåva till Brukspatronen David Cable Keillers dotter för att sedan utnyttjas av Wedevågs brukspatroner och disponenter.


Fastigheten har det mesta man kan önska sig av en anrik villa vid vattnet; sandstrand och egen brygga, öppna spisar, högt i tak, veranda och terrass samt vinkällare och garage. Till fastigheten hör två hektar mark samt kräft- och fiskerätt.


Utropspriset är 6,3 miljoner kronor.


För mer information och bilder:
https://bostad.skandiamaklarna.se/till-salu/CMVilla/4EABSG5KE1QJD2OQ

Kontakt:
Elin Nyström, ansvarig mäklare, SkandiaMäklarna i Örebro
elin.nystrom@skandiamaklarna.se
072-722 33 75

SkandiaMäklarna är en av Sveriges största fastighetsmäklarkedjor med cirka 500 medarbetare på 85 kontor. SkandiaMäklarna särskiljer sig genom hög kvalité inom såväl försäljning, marknadsföring som lokalkännedom. Verksamheten spänner över områdena: bostäder, fritidsboende, kommersiella fastigheter samt utlandsboende. Läs mer på https://www.skandiamaklarna.se