2015-02-06

Calle Juhlin är årets mäklare

Calle Juhlin från SkandiaMäklarna i Västerås har utsetts till Årets Mäklare. Bland konkurrenterna fanns 430 andra mäklare över hela Sverige. Utmärkelsen ”Årets mäklare” baseras på en kombination av omsättning, antal affärer och kundnöjdhet.

SkandiaMäklarna är ett av de största mäklarföretagen i Sverige med 78 kontor runt om i landet och närmare 430 medarbetare. Varje år utdelas utmärkelsen Årets Mäklare inom kedjan och i år föll valet på Calle Juhlin.

Calle Juhlin är jurist i grunden och har jobbat som mäklare sedan 2012. Han har haft ett högt tempo sedan start, och genomförde 102 bostadsförsäljningar förra året.

– Det jag älskar med mitt jobb är kundkontakten. Jag ställer höga krav på mig själv, och vill hålla mina kunder nöjda genom hela processen. Kunderna märker om man är äkta engagerad, och då rekommenderar de dig vidare. Grundläggande saker som att hålla kunderna uppdaterade har stor betydelse, jag ringer hellre ett samtal för mycket till alla mina kunder, säger Calle Juhlin på SkandiaMäklarna i Västerås.     

En viktig del av utmärkelsen Årets mäklare är de betyg kunderna ger mäklaren efter avslutad affär. Även här utmärker sig Calle Juhlin med genomgående höga betyg från sina kunder avseende deras nöjdhet.

– I vår bransch är hög kvalitet rakt igenom ett krav. Calles insats och de exceptionellt höga betyg han har fått från sina kunder är ett föredöme för oss alla, säger Fredrik Helmstrand, VD för SkandiaMäklarna. 

För mer information kontakta:
Calle Juhlin, SkandiaMäklarna i Västerås, mobil: 070-498 60 23, e-post:
calle.juhlin@skandiamaklarna.se
Fredrik Helmstrand, VD SkandiaMäklarna 0733- 679900, e-post: fredrik.helmstrand@skandiamaklarna.se

SkandiaMäklarna är en av Sveriges största fastighetsmäklarkedjor med cirka 430 medarbetare på 78 kontor. SkandiaMäklarna särskiljer sig genom hög kunskap inom såväl försäljning, marknadsföring som lokalkännedom. Verksamheten spänner över områdena: bostäder, fritidsboende, kommersiella fastigheter samt utlandsboende. Läs mer på https://www.skandiamaklarna.se