2017-03-16

Årets Mäklarstudent utsedd

Varje år utses ”Årets Mäklarstudent” av SkandiaMäklarna i samarbete med Universum, ett pris som delats ut sen 2011. Den 15 april samlades årets fina- lister på Universums egna gala på Berns i Stockholm, där Irma Arvidsson från Gävle Högskola korades som Årets Mäklarstudent 2017.

Årets Mäklarstudent utses av en jury som består av representanter från SkandiaMäklar- na, Mäklarsamfundet och Universum där kriterier som införsäljning, kunskap och per- sonlig presentation är viktiga beståndsdelar i bedömningen.

Motivering:
Vinnare av Årets mäklarstudent 2017 är en person som uppfyller högsta möjliga nivå rörande etik, har en god förmåga att sälja in sig själv och på ett utomordentligt sätt skapar en god stämning i gruppen. Med starka ambitioner, en fantastisk utstrålning och stor omtanke om sina medmänniskor kommer den här personen bli en framgångs- rik mäklare och omtyckt kollega.
”Årets Mäklarstudent innehöll mer kvalificerade kandidater än någonsin och det var mycket jämt i toppen!” - Christina Henriksson, Head of Talent SkandiaMäklarna

Årets finalister var:

Irma Arvidsson, Gävle Högskola VINNARE!

Moa Englund - Gävle Högskola 
Michaela Paro - KTH
Viktor Möllersten - KTH
David Sollén - Luleå
Ridah Abbas - Luleå
Lisa Markström - Karlstad Universitet
Jaklin Saado - Karlstad Universitet
Niklas Kraft - Malmö 
Jesper Axén - Malmö
Sofia Rosell - Trollhättan
Adrian Pekul - Trollhättan

 

För mer information kontakta:
Sandra Miller Kinge, marknadschef, SkandiaMäklarna,  tel.0702-46 86 22 e-post: sandra.kinge@skandiamaklarna.se

SkandiaMäklarna är en av Sveriges främsta fastighetsmäklarkedjor med cirka 500 medarbe- tare på 90 kontor. SkandiaMäklarna särskiljer sig genom hög kunskap inom såväl försäljning, marknadsföring som lokalkännedom. Verksamheten spänner över områdena: bostäder, fri- tidsboende, kommersiella fastigheter samt utlandsboende med verksamhet i Sverige och Spani- en. Läs mer på https://www.skandiamaklarna.se