Årets Mäklarstudent 2015

 

Vinnare: Kristoffer Johansson

Motivering: Med driv och passion för mäklaryrket har Årets Mäklarstudent gett ett mycket positivt intryck på hela juryn. Vinnaren är social, full av energi, ödmjuk, förtroendeingivande och framhåller vikten av långsiktighet och goda relationer. Genom sitt glada, positiva och professionella sätt är det en bra ambassadör för SkandiaMäklarna och för hela mäklarbranschen!

26-årige Kristofer Johansson är, parallellt med sina studier i fastighetsekonomi vid Karlstads universitet, även trainee på ortens Skandiamäklarna-kontor. Driv, ansvarskänsla och en social förmåga utöver det vanliga är bidragande faktorer till att han nu även kan titulera sig Årets Mäklarstudent. Dessutom får han åka till Kreta och vara med på företagets kick-off!

Grattis, du har just blivit utsedd till Årets mäklarstudent. Hur känns det?
– Det känns smickrande, väldigt hedrande och superkul på alla sätt. För mig är utmärkelsen ett viktigt kvitto på att jag gör någonting bra. Att jag är på rätt spår och har det som krävs för att klara av den här relativt hårda branschen. Mäklarlivet är väldigt omväxlande och ingen dag är den andra lik.

Vad är viktigt för dig som framtida mäklare?
– För mig är det viktigt att göra folk nöjda. Att sälja en bostad är en väldigt stor affär, oavsett om det rör sig om en lägenhet eller en villa. Såväl affektionsvärde som stora pengar står på spel för de inblandade.

Var ser du helst dig själv efter att du pluggat färdigt?
– Om fem år ser jag mig själv gärna som en franchisetagare på ett Skandiamäklarna-kontor. Mitt ultimata personliga mål är att folk ringer till mig i stället för att jag hör av mig till dem. Då har jag lyckats i mitt yrke.