Årets Mäklarstudent 2014

"Årets Mäklarstudent går till en person som har förstått innebörden av vad en kvalitetsmäklare är. Årets Mäklarstudent är ödmjuk, ärlig och driven. Hon har redan nu en hög kunskapsnivå och ett utpräglat kundfokus.  Michaela Bolins visar ett enormt engagemang, är ambitiös och tvekar aldrig för att ta tag i saker. Dessutom är hon social och har lätt att kommunicera med människor." Så lyder motiveringen för årets mäklarstudent; Michaela Bolins.

Michaela Bolins har läst två av utbildningen tre möjliga år, när hon utexamineras blir hon, utöver legitimerad fastighetsmäklare, även fil. kand. i företagsekonomi.

Michaela Bolins, varför tror du att du blev Årets Mäklarstudent 2014?

– Jag är väldigt driven och social, jag har ett enormt engagemange i det jag gör, vilket just nu är studier på Fastighetsmäklarlinjen. Jag har mycket energi och är öppen för allt det arbete som hör en fastighetsmäklares arbetsuppgifter till, säger Michaela Bolins.
Michaela Bolins har fått möjlighet att fortsätta arbeta, parallellt med studierna, på det mäklarkontor i Uppsala där hon haft sin praktikperiod. På frågan vad som gör en bra mäklare svarar hon att det är viktigt att se långsiktigt på arbetet och skapa goda relationer med sina kunder.

- Därtill ska man vara påläst och ha ett genuint intresse i att hjälpa och stötta kunden genom hela processen. En bostadsaffär är ju en av de största investeringarna man gör i sitt liv, menar Michaela Bolins.

Stort grattis till Michaela!

Klicka här för att läsa pressmeddelandet.