Årets Mäklarstudent 2011

SkandiaMäklarna och employer branding-företaget Universum korar Emelie Ottosson, mäklarstudent vid Malmö Högskola, till årets mäklarstudent 2011!

Motiveringen löd: "Med ett enormt driv och passion för mäklaryrket har Årets Mäklarstudent gett ett mycket positivt intryck på hela juryn. Årets mäklarstudent är social, full av energi, ödmjuk, förtroendeingivande och framhåller vikten av långsiktighet och goda relationer. Genom sitt glada, positiva och professionella sätt kommer Årets Mäklarstudent vara en bra ambassadör för SkandiaMäklarna och för hela mäklarbranschen. "

Varför tror du att du blev Årets mäklarstudent?
– Jag brinner för yrket och gillar att jobba. Jag började praktisera redan under min första termin för att få erfarenhet, och det här priset bevisar ju att det lönar sig. Det är en jättebra start på min karriär!

Varför fastnade du för mäklaryrket?
– Det är en bra blandning av arbetsuppgifter. Som mäklare får jag arbeta med både försäljning, marknadsföring och ekonomi. Men det viktigaste är att kunna skapa bra kundrelationer och det är det jag gillar bäst. I framtiden vill jag arbeta som mäklare i Öresundsregionen och jag hoppas att mina kunder kommer att rekommendera mig till vänner och bekanta. För mig är bra rekommendationer det bästa kvittot du kan få som mäklare. Jag vill skapa mig ett namn för att jag är duktig och kvalitetsmedveten, och det här priset visar att jag är på rätt väg.

Intervju från Campus/Universum

Läs mer om tävlingen under pressmeddelanden.

Borde det ha varit du som vann Årets Mäklarstudent? Håll utkik, för nästa år får du chansen igen!