Årets Mäklarstudent 2012

SkandiaMäklarna och employer branding-företaget Universum korar Jonatan Sandberg, mäklarstudent vid Karlstads Universitet, till årets mäklarstudent 2012!

Årets mäklarstudent 2012 Jonatan Sandberg

Motiveringen löd: "Årets Mäklarstudent går till en person som har förstått innebörden av att bli en riktigt duktig mäklare – framtidens mäklare. Årets Mäklarstudent är ödmjuk och ärlig men ändå beslutsam och har ett sätt som bygger på långsiktiga relationer, något som kommer att vara avgörande för framtidens mäklare. Han har ett driv och har visat ambitioner att i framtiden driva ett eget kontor. Han är idag vid sidan av studierna aktiv inom fastighetsekonomernas förening vilket tyder på ett stort engagemang och viljan att lära sig nya saker."

Grattis till utmärkelsen årets mäklarstudent, hur känns det?
– Fantastiskt! Det var väldigt sporrande att höra juryns fina motivering! Att de uppfattar mig som ödmjuk gör mig glad.

Varför valde du mäklaryrket?
– Mäklaryrket är ett socialt yrke där du får arbeta självständigt mot konkreta mål – det passar mig. Sedan är jag en engagerad person som tror på ödmjukhet och respekt. Det är någonting som efterfrågas i mäklarbranschen där mycket bygger på förtroende. För många är bostadsköpet livets viktigaste affär och därför har vi som mäklare ett viktigt uppdrag. Jag tror att om du som mäklare kan visa dina kunder ödmjukhet, respekt och kunskap då kommer du långt. Ett gott rykte är nyckeln till nöjda kunder.

Intervju från Campus/Universum

Borde det ha varit du som vann Årets Mäklarstudent? Håll utkik, för nästa år får du chansen igen!