SkandiaMäklarna utsett till årets Karriärföretag 2019

Vi är superglada över att ha blivit utsedda till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare! Karriärföretagen är en årlig utmärkelse som delas ut till 100 arbetsgivare i Sverige.

Karriärföretagen är en svensk kvalitetsstämpel för de arbetsgivare som har högst kvalitet i sitt employer branding arbete och som kan erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och Young professionals.

– Att vi på SkandiaMäklarna är 1 av de 100 utvalda arbetsgivare i Sverige som blivit utsedda till ett Karriärföretag känns helt fantastiskt! Det här bevisar att vi är en riktigt attraktiv arbetsplats, säger Marknadsansvarig Petra Selenius.

Juryns motivering

Juryn ger utmärkelsen Karriärföretag 2019 till SkandiaMäklarna med följande motivering:

”Med en gemenskaplig och mångkulturell arbetsmiljö engagerar SkandiaMäklarna sina medarbetare. Genom ett attraktivt arbete med Employer Branding inspirerar de både potentiella och nuvarande medarbetare. Med en kreativ miljö och en positiv arbetsplats utses härmed SkandiaMäklarna till ett av Sveriges Karriärföretag 2019.”

Om urvalsprocessen

Omkring 1000 företag och organisationer i Sverige har deltagit i urvalsprocessen. De har betygsatts av en expertpanel bestående av specialister inom HR, karriärrådgivning, webb och digital marknadsföring. Juryn har tittat på kriterier som organisationens karriärsidor på webbplatsen, närvaro i sociala kanaler, studentaktiviteter och attraktivitet som arbetsgivare i olika mätningar.

Connecta med oss idag och se våra karriärsmöjligheter!

Välkommen hem!

Här hittar du SkandiaMäklarnas senaste nyheter.

Nyheter »
Pressmeddelanden »