SkandiaMäklarna öppnar kontor i Kungälv, Göteborg

SkandiaMäklarna öppnar kontor i Kungälv, Göteborg

Sedan 1 februari är Pontus Damm, John Andersson och Henrik Ånsund franchisetagare på ett nytt kontor i Kungälv, norr om Göteborg. Därmed fortsätter SkandiaMäklarna sin tillväxtresa och täcker även in närliggande marknader som Stenungssund och Ale.

Närmast kommer Pontus, John och Henrik från Göteborg Centrum och de har 15 års samlad erfarenhet. De är nu riktigt taggade på att få forma sin egen arbetsplats och vara en del av SkandiaMäklarnas framgångsresa på västkusten.


- SkandiaMäklarna är ett starkt och väletablerat varumärke. Vi ser mycket fram emot att bli en del av den ledande kvalitetsmäklaren och få satsa ordentligt på att etablera SkandiaMäklarna i Kungälv, Stenungssund och Ale, säger Pontus Damm.


Nytt kontor med beprövade arbetssätt

Att få öppna ett nytt, eget kontor på en attraktiv marknad är något som verkligen har lockat:


- Det är med stor glädje vi tar oss an utmaningen att fortsätta bygga upp SkandiaMäklarna här på västkusten. Vi gör det genom att ta vårt framgångsrika arbetssätt från Göteborg Centrum, tillsammans med SkandiaMäklarnas genomarbetade tjänst och erbjudande, till Kungälv, Ale och Stenungssund, säger John Andersson.

Det nya kontoret ligger på Torggatan 2 i Kungälv, se kontaktuppgifter .


SkandiaMäklarnas vd Henrik Olausson ser etableringen i Kungälv som en del i företagets stärkta position på västkusten samt i Göteborg med omnejd.

- Det är mycket positivt att Pontus, John och Henrik tillsammans kommer driva det nya kontoret i Kungälv. De är tre dedikerade franchisetagare och mäklare, som har alla förutsättningar att lyckas väl. Det ska bli spännande att följa deras tillväxtresa.

Välkommen hem!

Här hittar du SkandiaMäklarnas senaste nyheter.

Nyheter »
Pressmeddelanden »