Nytt kontor och ny franchisetagare i Mölndal

Bakom SkandiaMäklarnas intåg i Mölndal ligger franchisetagaren Andreas Hansson. Han har satt upp ambitiösa, långsiktiga tillväxtmål och planerar att bygga upp ett starkt och drivet team på den nya marknaden. Öppnandet av det nya kontoret är också en del av SkandiaMäklarnas kraftfulla expansion i Göteborgsområdet.

Mölndal är en ny kommun på SkandiaMäklarna-kartan. Ett naturligt steg när företaget etablerar en allt starkare närvaro i och omkring Göteborg, enligt vd Henrik Olausson:

Ökad närvaro i och omkring Göteborg är prioriterat för oss. Därför känns det väldigt bra att Anderas med sin erfarenhet både som ledare och mäklare börjar som ny franchisetagare hos oss på SkandiaMäklarna

Den nye franchisetagaren Andreas Hansson har tidigare arbetat som mäklare på Fastighetsbyrån i Göteborg och som försäkringssäljare på If. Innan dess hade han en lång och gedigen karriär på McDonald’s, där han tidigt fick ta stort ansvar och lärde sig mycket om både ledarskap, försäljning och ekonomi.


Brinner för entreprenörskap

Att det blev just SkandiaMäklarna förklarar han så här:

SkandiaMäklarna är ett starkt varumärke, bland annat för att vi satsar så mycket på kvalitet i varje affär och ligger i branschtoppen inom kundnöjdhet. Ända sen min tid på McDonald´s har jag drömt om att bli franchisetagare, eftersom entreprenörskapet ligger mig varmt om hjärtat. Jag ser verkligen fram emot att få skapa något från grunden och vara med på en tillväxtresa tillsammans med medarbetare och kunder.

Andreas har stora planer och ambitiösa mål med det nya kontoret. Han vill skapa en framgångsrik organisation, som jobbar ihop som ett lag och trivs ihop i en bra arbetsmiljö. Även tillväxten är förstås viktig, inte minst när man startar ett helt nytt mäklarkontor.

Mitt långsiktiga mål är att vi ska ha störst marknadsandel i Mölndal. På kortare sikt innebär det att etablera kontoret, exponera oss maximalt mot marknaden och börja rekrytera duktiga medarbetare. Givetvis behöver vi ta ett steg i taget för att nå målen och för 2019 är siktet inställt på att uppnå en marknadsandel på tre procent.


Ett vinnande koncept

SkandiaMäklarnas vd Henrik Olausson gläds över den allt starkare närvaron på västkusten. Med sitt fokus på kvalitet och kundnöjdhet i varje affär har företaget ett starkt erbjudande:

Vår vision att vara den ledande kvalitetsmäklaren ligger helt i linje med hur Andreas vill driva kontoret i Mölndal. Jag önskar honom ett stort lycka till.

Läs mer om kontoret i Mölndal

Välkommen hem!

Här hittar du SkandiaMäklarnas senaste nyheter.

Nyheter »
Pressmeddelanden »