Trygga ditt nya boende med ett hemlarm

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sector Alarm har idag 385 000 kunder och är den näst största aktören på den svenska marknaden. Sedan etableringen 1989 har företaget utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Norden. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Irland, Norge och Sverige. Sector Alarm har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.

En åtgärd vid brand är minst lika viktigt som ett skydd mot inbrott, så tänker vi på Sector Alarm och det är därför vi har valt att arbeta med marknadens mest kompletta larmtjänst. Tillsammans med vår larmcentral och vår prisbelönta kundservice har du personlig kontakt dygnet runt, året om.

Sector Alarm App

En ökad trygghet med smarta lösningar

Visst vore det skönt att komma hem till ett upplyst hem. Med smartplugs kopplat till ditt hemlarm kan du enkelt styra både belysning och andra elapparater. En ökad trygghet för dig som vill ha lite extra koll på din bostad-

Som kund till SkandiaMäklarna får du bland annat:

· Startpaket med kamera- och rökdetektor
· Fria utryckningar oavsett orsak
· Inre och yttre kontroll av bostaden
· Uppkopplad till Sector Alarms larmcentral
· Fri årlig service
· Avskräckande dekaler och plåtskylt

 

SkandiaMäklarna erbjuder sina kunder ett startpaket från Sector Alarm med kamera- och rökdetektor för endast 0 kr inkl. installation (rek. pris 3490 kr).