Mäklare Växjö

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Din mäklare i Växjö

Att köpa eller sälja en bostad är stort – och förtjänar den expertis det kräver. Ta hjälp av oss på SkandiaMäklarna i Växjö för att få ut mesta möjliga av din bostadsförsäljning, oavsett var i Kronobergs län du bor. Våra fastighetsmäklare kan ge råd i allt från hur du stylar din bostad inför fotografering och försäljning, till när det är bästa tiden på året att köpa ett sommarhus.

Hitta hit!

Välkommen in för en gratis värdering av din nuvarande bostad, ett förutsättningslöst möte eller för en kopp kaffe på vårt kontor. Du hittar oss på Honnörsgatan 12, ett stenkast från Storgatan och Trafikverket.

En lokal fastighetsmäklare i Växjö

SkandiaMäklarna finns över hela Sverige, med kontor i stora städer och på små orter. Vi kan bostadsmarknaden på lokal nivå men även ur ett nationellt perspektiv, vilket hjälper dig som vill flytta hit och du som vill flytta bort. Med ett stort kontaktnät över hela riket kan vi guida dig till objekt, vart du än är intresserad av att flytta. Dina önskemål och behov kommer alltid först i vårt arbete.

Objekt vi förmedlar:

  • Villor och småhus
  • Nyproduktion
  • Tomter
  • Lantbruk och gårdar
  • Bostadsrätter
  • Radhus

Vi förmedlar dessutom fritidshus och sommarboenden i olika storlekar och pris. Du kan kontakta oss för försäljning eller köp av landställe, samt få hjälp med att färdigställa en annons, hantera visning och få svar på juridiska frågor kring köpekontrakt.

Försäljning och köp av bostäder

Låt oss göra i ordning prospektet, fotografera, skapa en planritning och sedan sammanställa en bostadsbeskrivning med utvalda bilder. Vi är experter och kan vårt jobb utan och innan. När din bostad är redo för försäljning visas den på Hemnet, där tusentals spekulanter kan höra av sig och visa intresse. Det möjliggör en snabb och smidig försäljning av din bostad, förhoppningsvis till ett riktigt bra slutpris.

Vi kan bevaka bostadsmarknaden åt dig, samt meddela dig personligen när ett intressant objekt finns ute. Detta redan innan en annons finns publicerad på den offentliga bostadsmarknaden. Våra tjänster ger dig ett försprång i jakten på den perfekta bostaden, sommarstugan eller tomten med sjövy.

Gör en kostnadsfri värdering

Innan du bestämmer dig för en försäljning av din nuvarande bostad kan det vara bra att göra en värdering. En fastighetsvärdering gör att du vet ungefär hur mycket du har att röra dig med när du vill köpa något annat – en bostad, en tomt eller kanske ett landställe.

Du kan göra en blixtvärdering direkt på vår webbplats eller boka in tid för en fastighetsmäklare att värdera din bostad på plats. Båda värderingarna är helt gratis och till stor hjälp när du vill köpa eller sälja bostad.

Välkommen in på Växjökontoret

Är du intresserad av Växjö stad eller snarare omkringliggande orter och områden? Kom in till oss på SkandiaMäklarna i Växjö och diskutera dina framtida bostadsdrömmar så hjälper vi dig på vägen mot ditt ultimata boende. Har du frågor om bolån och juridiska frågor finns vi även här och ger vägledning. Välkommen!

Våra mäklare i Växjö

Anton Andersson
Fastighetsmäklare
anton.andersson [at] skandiamaklarna.se (E-posta)

KONTAKT

SkandiaMäklarna Växjö
Honnörsgatan 12
352 36 Växjö
E-post vaxjo [at] skandiamaklarna.se