Fastighetsmäklare i Vallentuna

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare Vallentuna

Funderar du på att sälja eller köpa bostad? Välkommen in till oss på SkandiaMäklarna i Vallentuna för att få en gratis värdering av din nuvarande bostad och veta mer om de rådande förutsättningarna på bostadsmarknaden. Vi har god lokalkännedom och brinner för att hjälpa våra kunder att lyckas med sin bostadsaffär. Framförallt vill vi att du ska hitta hem, oavsett om det är en bostadsrätt du drömmer om eller en friliggande villa. Låt oss hjälpa dig!

Vi är din fastighetsmäklare i Vallentuna

SkandiaMäklarna har varit verksamma sedan 1980 och våra kontor hittar du över hela Sverige. Vi kan Vallentuna på våra fem fingrar och träffar både köpare och säljare varje vecka. Oavsett om du behöver en värdering av din bostad eller en objektsbeskrivning och fotografering hjälper vi dig. Vi står redo när visningen går av stapeln och lotsar dig genom budgivningen tills köpekontraktet står klart. Sälj lönsamt med oss.

Vi förmedlar allt från hus och radhus till bostadsrätter, tomter, nyproduktion och kommersiella fastigheter. Våra områden i Vallentuna med omnejd är bland andra:

  • Lövsättra
  • Bällsta
  • Mällösa
  • Sörgården
  • Brottby

Gör det enkelt för dig

Vill du göra en så enkel flytthistoria som möjligt? Vi rekommenderar gärna proffs inom städ och flytt som gör grovjobbet och finliret åt dig. Det gör att du får tid över till det du tycker är roligare. Som att inreda ditt nya hem. Vi vet även vad som finns att tänka på gällande homestyling och fotografering till annons och visning samt tipsar om de som utför jobbet allra bäst.

Hitta hem med SkandiaMäklarna

Om du har siktet inställt på Vallentuna har du hittat helt rätt när du kontaktar SkandiaMäklarna i Vallentuna. Vi har god insikt i marknaden och vet både utbudet och vad som efterfrågas. Oavsett om du vill byta bostad, behöver en värdering av huset eller kanske endast har frågor om bostadsläget kan du komma in till oss för att få vägledning. Välkommen!

 

Våra mäklare i Vallentuna

Johan Larsén
Fastighetsmäklare
johan.larsen [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Jonas Bedinger
Fastighetsmäklare
jonas.bedinger [at] skandiamaklarna.se (E-posta)

KONTAKT

SkandiaMäklarna Vallentuna
Fax -
E-post vallentuna [at] skandiamaklarna.se