Mäklare Sörmland/Östergötland Kommersiella

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare Sörmland/Östergötland Kommersiella

Funderar du på att sälja din fastighet? Driver du företag idag, är du förvaltare eller kanske hyresvärd? Oavsett typ av kommersiell fastighet hjälper vi dig inför, under och efter försäljningen. Vi har kontakterna och kunnandet när det gäller allt från paketering av fastigheter och aktieöverlåtelser till fastighetsförmedling och lokaluthyrning!

Vi kan hjälpa till med fastighetsvärderingar både själva och med hjälp av erfarna värderare auktoriserade av samhällsbyggarna.

Vi arbetar med hela spektrat av kommersiella fastigheter såsom industribyggnader, handels- och kontorslokaler, hyreshus, jordbruks- och skogsfastigheter.

SkandiaMäklarna är en av Sveriges större fastighetsmäklare och den ledande kvalitetsmäklaren. Genom vårt stora kontaktnät på privatmarknaden har vi även goda synergieffekter för vår kommersiella verksamhet. Genom att verka i stort sett i hela landet med runt 500 medarbetare och 100 kontor är vi både synliga och aktiva, vilket gynnar våra kunder. Kort sagt vi kan samverka stora resurser för att åstadkomma stora resultat!

 

Våra mäklare i Sörmland/Östergötland Kommersiella

Joakim Samuelsson
Transaktionsrådgivare
joakim.samuelsson [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Roger Buske
Fastighetsmäklare kommersiella fastigheter
roger.buske [at] skandiamaklarna.se (E-posta)

KONTAKT

SkandiaMäklarna Sörmland/Östergötland Kommersiella
E-post roger.buske [at] skandiamaklarna.se