Fastighetsmäklare i Sköndal
Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare Sköndal

Som en del av mäklarkedjan SkandiaMäklarna är din fastighetsmäklare i Sköndal väletablerad med lång erfarenhet. Vi har expertisen och engagemanget som krävs för en lyckad fastighetsaffär. Välkommen in till oss för ett förutsättningslöst möte eller för att ställa dina frågor om den lokala bostadsmarknaden i norra och södra Sköndal. Du hittar oss på Spritsvägen 11.

Sköndals mäklarkontor

Vi tillhandahåller förmedling av fastigheter inom Sköndal, vilket innebär att vi har väldigt god lokalkännedom. På Sköndals mäklarkontor kan vi vårt område, alltifrån vart närmaste förskola eller skola ligger till vad köpare i området vill ha. Vi har många års erfarenhet av försäljning av fastigheter och vet vad som krävs för att lyckas med en bostadsaffär. Vårt kontor ligger i gamla centrum, mittemot Sköndalsskolan.

Samarbetspartners

Vi ser det som en självklarhet med ett nära samarbete med säljare och köpare i varje fastighetsaffär. Utöver detta har vi även flera samarbetspartners för att underlätta din affär i helhet. Våra samarbeten inkluderar följande områden:

  • Flyttfirmor
  • Städfirmor
  • Homestyling
  • Försäkring
  • Finansieringsmöjligheter

Vi vet hur omfattande en fastighetsaffär är. Vi ser till dina behov för att göra din affär så smidig och framgångsrik som möjligt. Flytta enkelt med oss på SkandiaMäklarna i Sköndal.

Varför SkandiaMäklarna?

Vid val av fastighetsmäklare spelar många aspekter in och utbudet av mäklare är stort. Vi är medvetna om detta och tror att vi har den bästa lösningen för dig. Att vara ett mindre kontor i en större kedja ger oss möjligheten att erbjuda dig det bästa av två världar: ett välkänt namn, erfarenhet och kunskap i kombination med lokalkännedom, personlighet och närhet.

Våra mäklare i Sköndal

Mikael Öberg
mikael.oberg [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Fredrik Andersen
Fastighetsmäklare
fredrik.andersen [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Nina Ljuhs
Fastighetsmäklare / Kontorschef
nina.ljuhs [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Niklas Edman Andersson
Fastighetsmäklare
niklas.edmanandersson [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Magnus Wångrell
Fastighetsmäklare
magnus.wangrell [at] skandiamaklarna.se (E-posta)