Fastighetsmäklare i Skellefteå

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare Skellefteå

Engagemang, erfarenhet och personligt intresse för dig som kund – det är vad som driver oss i vårt arbetssätt. Vi har funnits i Skellefteå under lång tid och har kunskap och erfarenhet om hur man ror en lyckad bostadsaffär i land. Välkommen till oss på SkandiaMäklarna för ett förutsättningslöst möte eller för att ställa frågor om utbud och efterfrågan på bostadsmarknaden. Vi är din lokala mäklare i Skellefteå med omnejd.

Det här är SkandiaMäklarna

Vi är ett av Sveriges största mäklarbolag och i Skellefteå har vi funnits som familjeföretaget Wikströms sedan 1974. Vi har ett stort kontaktnät, både i vårt närområde samt över hela landet och i samarbete med oss når du en stor kundkrets. Vi kan bostadsbranschen och delar gärna med oss av vår kunskap till dig. Vi förmedlar följande typer av fastigheter:

  • Villor
  • Bostadsrätter
  • Fritidshus
  • Kommersiella fastigheter
  • Nyproduktioner

Funderar du på att köpa eller sälja?

Letar du efter en bostadsrätt med närhet till gymmet? Eller är det ett fritidshus med öppen spis som hägrar? Vi känner till områdena och kan hjälpa dig hitta just det du letar efter i Skellefteå med omnejd.

Har du planer på att sälja? Våra mäklare gör en värdering av din bostad och finns här för att bistå med objektsbeskrivning och visning. Vi har noga utvalda samarbetspartners inom städning, homestyling, flytthjälp med mera och dessutom massor av smarta tilläggstjänster du kan dra nytta av. Vi hjälper dig hela vägen från det inledande mötet tills dess att köpekontraktet är skrivet. Du kan också använda dig av vår trygghetsförsäkring. Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig som kund och att du ska känna dig trygg hela affären igenom.

Hitta drömboendet med SkandiaMäklarna

Vi har sålt bostäder länge och vi vet hur du gör en bra affär. Vi vill att du ska känna dig tillfredsställd med dina bostadsförehavanden och blir inte nöjda förrän vi har nått dit.

 

Våra mäklare i Skellefteå

Emma Bodén
Fastighetsmäklare
emma.boden [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Fredrik Wikström
Fastighetsmäklare
Franchisetagare Skellefteå
fredrik.wikstrom [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Miranda Nilsson
Fastighetsmäklare
miranda.nilsson [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Therese Stjärnesund
Fastighetsmäklare
therese.stjarnesund [at] skandiamaklarna.se (E-posta)