Fastighetsmäklare i Skellefteå
Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Fastighetsmäklare i Skellefteå

Vårt familjeföretag Wikströms har sedan 1974 förmedlat tusentals fastigheter genom åren. Vi kan därmed marknaden, har god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Vi arbetar med villor, bostadsrätter, fritidshus, kommersiella fastigheter samt nyproduktion.

Vi kommer alltid att sätta dig som kund i centrum. Tveka inte att kontakta oss om du skall sälja eller köpa bostad. Välkommen till registrerad fastighetsmäklare för villor, fritidshus och bostadsrätter samt auktorisation med specialkompetens för kommersiella fastigheter.

Vi har alltid med engagemang och som målsättning att ge en personlig service som därmed har skapat ett fint förtroende från våra kunder i vårt arbete. Vi är erfarna och välutbildade mäklare och har alltid strävat att ge bästa kvalité i vårt arbete. Vi har utfört våra uppdrag så att de har gett ett bra resultat för alla parter. Att se framåt och utvecklas genom utbildning är något som vi sett som en styrka. Allt för att därmed ge kunden mer trygghet genom vårat arbete.

Vår målsättning är att bygga långa kundrelationer där du som nöjd kund vänder dig till oss när det är dags att byta boende.

 

Våra mäklare

Emma Bodén
Mäklarassistent
emma.boden [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Fredrik Wikström
Fastighetsmäklare
Franchisetagare Skellefteå
fredrik.wikstrom [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Linn Josefsson
Mäklarassistent
Föräldraledig
linn.josefsson [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Maria Lohman
Fastighetsmäklare
maria.lohman [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Miranda Nilsson
Fastighetsmäklare
miranda.nilsson [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Therese Stjärnesund
Fastighetsmäklare
therese.stjarnesund [at] skandiamaklarna.se (E-posta)