Fastighetsmäklare i Orust/Tjörn

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Din fastighetsmäklare på Orust/Tjörn

SkandiaMäklarna är en av Sveriges största mäklare har kontor över hela Sverige. Vi finns även på plats för att hjälpa dig med dina bostads- och fastighetsaffärer på Orust och Tjörn med omnejd. Vi har funnit länge och har gedigen erfarenhet av förmedling av fastigheter – det gör att vi vet vad som krävs för en lyckad affär.

Din lokala mäklare i Orust

Vi har kontoret centralt på hamntorget i Henån. Hos oss får du hjälp av fastighetsmäklare med god lokalkännedom och insikt i både utbud och efterfrågan på bostadsmarknaden. Att vi ingår i en större kedja ger oss bra möjligheter att erbjuda expertis samt ett brett utbud av tjänster. Vi har således fördelarna med att vara lokala och nationella på samma gång.

En enkel flytt med SkandiaMäklarna

Vi vet att en fastighetsförsäljning eller ett fastighetsköp innebär mer än att bara skriva kontrakt. Vi vill hjälpa dig med hela fastighetsaffären och har därför valt våra samarbetspartners med omsorg, för att hjälpa dig med hela processen som en fastighetsaffär innebär. Förutom ett nära samarbete med såväl säljare som köpare, har vi på SkandiaMäklarna Orust och Tjörn samarbetspartners inom flytt- och städtjänster som gör allt enklare.En lyckad bostadsaffär i Tjörn med omnejd

SkandiaMäklarna är en väletablerad mäklarkedja, med många års erfarenhet i ryggen. Vi vet vad som krävs för en lyckad fastighetsaffär och har erfarenheten, kunskapen och kvaliteten för att du som kund ska känna dig trygg. Vi tror vi att vi är det bästa valet för dig som vill sälja eller köpa fastighet i Orust och Tjörn – och bevisar det gärna. Prova oss redan nu.

Funderar du på att köpa eller sälja en fastighet? Ring, mejla eller besök oss för mer information. Du är alltid välkommen att diskutera fastigheter med oss, helt utan krav. Välkommen in till vårt kontor på Hamntorget i Henån för en kopp kaffe eller ett förutsättningslöst möte.

 

Våra mäklare i Orust/Tjörn

Kristhina Diurman
Fastighetsmäklare
kristhina.diurman [at] skandiamaklarna.se (E-posta)

KONTAKT

SkandiaMäklarna Orust/Tjörn
Hamntorget 2
47334 Henån
E-post orust [at] skandiamaklarna.se