Fastighetsmäklare i Malmö Söder

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare Malmö Söder

Ska du köpa eller sälja bostad i södra Malmö med omnejd? Välkommen till SkandiaMäklarnas kontor på Per Albin Hanssons väg 83. Vi kan vårt södra distrikt utan och innan, och hjälper dig att sälja eller köpa fastighet i bland annat Heleneholm, Lindeborg, Kulladal, Gröndal, Ärtholmen, Borgmästaregården, Ingenjörsgatan, Almhög, Rödkullastigen, Gullviksborg, Oxie, Oxie Kyrkby, Kristineberg och på Söderkulla. Kom in på en kaffe eller ett förutsättningslöst möte.

Vi hjälper dig med din bostadsaffär

Alla våra kunder har olika behov och prioriteringar, vi har gjort det till en konst att anpassa oss efter dig och dina önskemål när det kommer till bostadsaffärer. Våra fastighetsmäklare har god lokalkännedom och vet dessutom hur bostadsmarknaden fungerar, de delar mer än gärna med sig av sin kunskap och visar dig objekt i intressanta områden. Vi hjälper dig även med allt från visningar och budgivning, kostnadsfri värdering av ditt nuvarande hem liksom alla de juridiska delar som ingår vid köp eller försäljning av fastigheter.

Vi hjälper dig med följande:

  • Att hitta rätt på bostadsmarknaden
  • Att sälja på lönsamt och lyckat sätt
  • Att få en enkel flytt med trygghet och effektivitet
  • Flytta enkelt med SkandiaMäklarna 

Ja, ibland är det jobbigt att flytta. Inte bara ska allt bohag förflyttas från en plats till en annan, det ska dessutom till flyttstäd. Som tur är har vi lång erfarenhet av flytt och allt vad det innebär, vi rekommenderar gärna experter inom både flyttstädning och transport av möbler. Det underlättar för dig och gör flytten roligare.

Sälja bostad i Malmö Söder

Vi vet hur en bostad stylas och fotograferas på rätt sätt, hur en objektsbeskrivning bäst beskriver charmen med ditt nuvarande boende, samt vad du ska tänka på inför både visning och budgivning. Vi hjälper dig från första möte till nycklarna överlämnas vid färdigskrivet kontrakt. Välkommen in till din fastighetsmäklare i Malmö Söder.

 

Våra mäklare i Malmö Söder

Alexandra Möller
Fastighetsmäklare
alexandra.moller [at] skandiamaklarna.se (E-posta)

KONTAKT

SkandiaMäklarna Malmö Söder
Per Albin Hanssons väg 83
215 65 Malmö
E-post malmosoder [at] skandiamaklarna.se