Mäklare Hudiksvall

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Din mäklare i Hudiksvall

Hudiksvall, eller Glada Hudik som det heter i folkmun, är en vacker stad i Hälsingland med gott om bostäder. Vi på SkandiaMäklarna har professionella mäklare som kan allt om Hudiksvall och Söderhamns kommuner och hjälper gärna dig att sälja din bostad för bästa pris eller hitta ditt nästa drömboende. Oavsett om du ska köpa eller sälja finns våra mäklare här för dig och kan guida dig genom de bästa områdena.

Mäklare som kan Hudiksvall och Söderhamn

När du anlitar oss får du en mäklare som kan Hudiksvall och Söderhamns kommuner. Vi har alltid koll på den rådande bostadsmarknaden och hjälper dagligen människor att hitta sitt nya boende, oavsett om det är en lägenhet, villa, radhus eller herrgård. Med oss får du en mäklare som bryr sig och vill se dig bli nöjd med ditt bostadsköp.

Vi finns med dig genom hela bostadsprocessen

Här på Skandiamäklarna tror vi på kunnighet och god kundkontakt. Vid en försäljning hjälper vi dig med allt från värdering av din bostad och homestyling till visningar och kontraktsskrivning. Letar du istället efter ditt nya hem visar vi dig att de bästa områdena i Hudiksvall och Söderhamn och de bästa bostäderna efter dina önskemål. Vi hjälper dig bland annat med att hitta potentiella objekt, budgivning och kontraktssignering. Dessutom har vi ett stort kontaktnät och kan förmedla kontakt med banker för bolån och flytt- och städfirmor.

SkandiaMäklarna är en helhetstjänst när det kommer till bostäder och du kan alltid var trygg med att du gör din bästa bostadsaffär.

Kontakta Skandiamäklarna när det är dags för nytt boende

Kontakta oss på Skandiamäklarna när det är dags att sälja eller köpa i Hudiksvall med omnejd. Vi hjälper dig och gör bostadsprocessen enkel. Du hittar oss på Drottninggatan 27 i Gävle om du vill komma förbi och snacka bostäder.

Våra mäklare i Hudiksvall

David Töyrylä
Fastighetsmäklare
Gävleborgs Län & Älvkarleby Kommun
david.toyryla [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Jonas Haglund Thornell
Fastighetsmäklare
jonas.haglund [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Lilian Le
Mäklarassistent
lilian.le [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Mauricio Figueroa
Fastighetsmäklare
mauricio.figueroa [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Michaela Bolins
Fastighetsmäklare
michaela.bolins [at] skandiamaklarna.se (E-posta)
Peter Forsling
Fastighetsmäklare / Kontorschef
Gävleborgs Län
peter.forsling [at] skandiamaklarna.se (E-posta)

KONTAKT

SkandiaMäklarna Hudiksvall
Drottninggatan 27, 803 11 Gävle
803 11 Gävle
E-post hudiksvall [at] skandiamaklarna.se