Mäklare Åre

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Boka fri värdering

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare Åre


Vill du sälja eller köpa bostad, fritidshus eller kanske en kommersiell fastighet?

SkandiaMäklarna finns över hela Sverige, såväl i Stockholm som på plats i Åre. Vi kan fastighetsmarknaden här och hjälper dig mer än gärna att hitta rätt bland utbud och efterfrågan. Du hittar kontoret på Tottvägen 111. Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering av din bostad eller för att sätta igång försäljningen på riktigt.

SkandiaMäklarna kan Åre med omnejd

Åre är en underbar plats att bo och semestra på. Här finns skidbackar och naturområden för äventyrare, barnfamiljer, förälskade par och nyårsfirare. Allt, kort sagt. Låt oss hjälpa dig hitta rätt när du vill köpa eller sälja en bostad i vår vackra del av Sverige. Fastighetsmäklarna på kontoret kan Åre utan och innan, och lotsar dig gärna genom hela köp- och säljprocessen. Vi hjälper dig med bland annat:

  • Värdering
  • Objektsbeskrivning
  • Budgivning
  • Köpekontrakt
  • Trygghetsförsäkring och övriga tjänster

Bo eller semestra i Åre

Vill du hitta lugnet och leva nära naturen? Då är Åre något för dig. Här kan du hitta allt från vackra fjällstugor till andelshus och lägenheter att köpa eller hyra. För många är drömmen att bo vid liftsystemets ski-in och ski-out, eller nära den vackra Åresjön. Utsikten är otrolig, var du än bosätter dig i denna fjällpärla. Hitta hem tillsammans med din lokala mäklare i Åre. Kontakta oss på SkandiaMäklarna för mer information.

SkandiaMäklarna hjälper dig hitta hem

Att flytta är krångligt, i alla fall om du väljer att göra allt själv. Ta kontakt med oss om du vill ha hjälp med försäljning eller köp av bostad, eller om du vill få rekommendationer på den bästa städ- och flyttfirman i Åre. Vi vet inte bara hur en bostadsaffär blir lyckad, vi vet även hur en flytt blir enkel och smidig. Låt SkandiaMäklarna hjälpa dig att hitta hem.

KONTAKT

SkandiaMäklarna Åre