Skälby, Västerås

Björntrådsvägen 11

Besiktigad
  • 4 rum
  • 132 kvm
  • Villa
Utgångspris 3 795 000 kr

1-plans villa i väldigt gott skick på populära Skälby!

Välkommen till ditt drömhem på Björntrådsvägen 11 - en pärla på Skälby där ett omsorgsfullt underhåll har omvandlat denna villa till ett sant paradis! Stig in i detta fantastiska 1-planshus på 132 kvm och du kommer genast känna dig hemma.
Här väntar en unik kombination av modern elegans och mysig c

Välkommen till ditt drömhem på Björntrådsvägen 11 - en pärla på Skälby där ett omsorgsfullt underhåll har omvandlat denna villa till ett sant paradis! Stig in i detta fantastiska 1-planshus på 132 kvm och du kommer genast känna dig hemma.
Här väntar en unik kombination av modern elegans och mysig charm, tack vare de genomgående renoveringarna som har satt en ny standard för bekväm och lyxig boendestandard.

De senaste årens omsorgsfulla renoveringar har verkligen gett huset ett fräscht och modernt utseende. Nya ytskikt, vackra golv och uppgraderade badrum är bara några av de fantastiska förbättringar som har genomförts.
Här finns inget utrymme för kompromisser, varje detalj har noga utformats för att skapa den perfekta atmosfären för ditt nya liv. Även större renoveringar såsom nytt tak, ny elcentral och nya fönster och dörrar har gjort de senaste åren.

En av pärlorna i detta hem är det inglasade uterummet, som ger dig möjligheten att njuta av naturen och vackra vyer utan att störas av väder och vind. Slå dig ner i detta underbara utrymme, inrett med kärlek och omsorg, och låt dina sinnen roas av omgivningens skönhet.
Stig ut från uterummet och du möts av den soliga altanen, komplett med en bekväm markis som ger svalka under sommarens varma dagar. Här har du gott om plats för en loungegrupp där du kan bjuda in vänner och familj för oförglömliga stunder av samvaro och skratt. Vad sägs om att grilla upp något läckert på grillen medan solen sakta sänker sig i horisonten?

Inuti huset finner du den optimala planlösningen som erbjuder tre generösa sovrum (möjlighet till fyra), vilket ger dig gott om utrymme för hela familjen.
De två badrummen är stilfullt utformade med moderna bekvämligheter och en touch av lyx för att ge dig en avkopplande spastämning.
Köket är designat med mörka färger på luckorna samt vitt kakel och har generöst med förvaringsutrymme, full maskinell utrustning och plats för matbord.
Praktiskt beläget i anslutning till köket finner du tvättstugan och det bekväma garaget, där du kan parkera din bil och skyddas från väder och vind. Allt är genomtänkt för att göra din vardag så smidig och bekväm som möjligt.

Avslutningsvis erbjuder huset en underbar gräsyta som erbjuder gott om utrymme för lek, trädgårdsarbete eller kanske en mysig picknick med familjen. Här har du verkligen möjligheten att skapa minnen för livet och utforma din alldeles egna gröna oas.

Missa inte chansen att förvärva detta fantastiska hem där modern bekvämlighet möter harmoniskt lugn och där oändliga möjligheter väntar på att upptäckas. Här bor du även med närhet till Erikslund Shopping Center samt förskolor/skolor.

VÄLKOMMEN HEM!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Skälby, Västerås

Björntrådsvägen 11

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.