Ulrika, Ulrika

Kyrksätersvägen 13

  • 3 rum
  • 78 + 78 kvm
  • Villa

Villa med naturnära, familjevänligt och fint läge

Denna ljusa villa på stor hörntomt hittar du på idylliska, trivsamma och fridfulla Kyrksätersvägen i Ulrika!

Varmt välkommen till Kyrksätersvägen 13 och detta välplanerade hus med renoveringsbehov. Här finns möjlighet att skapa ert eget boende i härliga Ulrika med stor lekplats utanför dörren.
Det första vi möts av i huset är en stor och praktisk hall med hatthylla och goda avhängningsmöjligheter. Vidare finns ett rymligt och lättmöblerat vardagsrum, två sovrum och ett lite äldre och funktionellt kök med vita skåpluckor och plats för matbord och stolar. Badrummet är funktionellt med toalett, dusch och handfat. Huset har även en tvättstuga i källaren med tvättmaskin. I källaren finns gott om förrådsutrymmen och utgång till garage.

Huset står på en stor, lättskött och barnvänlig trädgårdstomt med stora gräsytor och många soltimmar.

Här har du nära till såväl grönområden som lekparker, skola, förskola, matbutik och friluftsområden i Ulrika. Ulrika Butik o Café är beläget ett stenkast från huset och dessutom finns Äventyrsgården en bit bort från bostaden. 500 meter från Ulrika med en vacker utsikt över sjön ligger Amundebo Södergårds trevliga och lugna camping och stugor för dig som vill uppleva naturen på nära håll. Här finns vandringsleder, fiskemöjligheter och trevliga utflyktsmål i närheten. En barnvänlig badplats finns vid campingen. På sommaren är glasscaféet öppet.

Varmt välkomna på visning!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Ulrika, Ulrika

Kyrksätersvägen 13

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.