Rävekärr, Mölndal

Rävekärrsgatan 301

Besiktigad Försäkrad
  • 5 rum
  • 117 kvm
  • Radhus
Högstbjudande 4 650 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Radhus i fint skick och perfekt läge för hela familjen.

Välkommen till Rävekärrsgatan 301 i Mölndal och detta underbara hem som bara väntar på att bli ditt!

När du kliver in möts du av en rymlig hall med skjutdörrsgarderober som ligger öppet mot det fantastiska köket. Här finner du en harmonisk kombination av funktion och stil, med gott om arbetsytor och förvaringsmöjligheter samt köksö.

I vardagsrummet finns plats för soffa och TV-möbel men också gott om plats för att arrangera trevliga måltider vid matbordet framför vedkaminen.
Det generösa vardagsrummet öppnar sig mot den underbara altanen på baksidan av huset i ett soligt sydvästläge. Här kan du njuta av grillkvällar och avkoppling medan barnen leker på den trevliga lilla gräsmattan.

På entréplan finns även WC och tvättstuga. Utrustad med tvättmaskin och torktumlare samt gott om plats för att hänga tvätt och förvaring, erbjuder detta ett praktiskt och bekvämt utrymme för hela familjen.

På övervåningen hittar du badrummet i fint skick, perfekt för avkopplande stunder. Här finns dubbla handfat för att underlätta i vardagen samt dusch. De fyra rymliga sovrummen erbjuder gott om utrymme för hela familjen med generösa garderober för all din förvaring. Dessutom finns en balkong i soligt sydvästläge, en extra plats för avkoppling och att avnjuta solnedgångar.

Vid entrén finns ett externt förråd och man har även ett garage i länga, vilket ger dig bra med utrymme för förvaring och parkering. Detta är en fantastisk möjlighet att få tillgång till ett högkvalitativt och välutrustat hem i ett fantastiskt område. Här bor du i en välskött samfällighetsförening med god ekonomi som underlättar vardagen och tar hand om underhåll i området.

I den fantastiska trädgården finns ett familjeträd som ger fler olika typer av äpplen och även ett päronträd, en blodfläder vars blommor ger rosa saft, en lång rad hallonbuskar varav vissa är gula som ger skörd långt in på senhösten. Utöver detta så har man även vinbär, amerikanska blåbär och jordgubbar i den lilla trädgården. Kaprifol, klätterros, vindruvsranka och klätterhortensia slingrar under somrarna upp längs spaljén som skiljer altanen från gräsmattan.

Du har nära till både grönområden och matbutiker, köpcentrum, bra kommunikationer, skolor och förskolor. Mölndals galleria och Kvarnbyn ligger inom fem minuter från huset och tio minuter bort hittar du även Gunnebo slott och Horsikans badplats.

Tveka inte att boka in dig till visning för en chans att se detta fantastiska hem med egna ögon och upptäck allt som Rävekärrsgatan 301 har att erbjuda!

Välkommen hem!

Boka visning

  • Välkommen att boka in dig till visningen via mäklarens hemsida.

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Rävekärr, Mölndal

Rävekärrsgatan 301

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.