Vallastaden, Linköping

Målerigränd 11

  • 5 rum
  • 156 kvm
  • Radhus
6 590 000 kr

Exklusivt stadsradhus i Vallastaden

Vi välkomnas av en modern stil, med en genomtänkt planlösning och stora, ljusa och generösa ytor fördelat på tre våningsplan. Genomgående vitlaserade parkettgolv och släta vita målade väggar. Huset är 151 kvm med ett eget gårdshus om19 kvm.
På entréplan finns husets sociala ytor, med ett påkostat kök i den gröna linjen och ett härligt vardagsrum. Vardagsrummet har öppet upp i tak till plan två med stort ljusinsläpp genom fönster som sträcker sig två våningsplan. På entréplan finns även badrum med dusch samt tvättstugedel med goda förvaringsmöjligheter.

En trappa upp finns två sovrum och ett allrum med ordentlig plats för lek med kompisarna, tv-spel och fredagsmys. Det finns också plats för två arbetsplatser, perfekt för hemmakontoret eller skolarbetet.

Nästa våning är de vuxnas avdelning med det mesta som går att önska. Ett underbart master bedroom med egen terrass i söderläge. Bredvid finns en väl tilltagen walk-in closet. Badrummet är otroligt snyggt och förmedlar en lyxig hotellkänsla, inrett med dubbelhandfat och dubbeldusch.

Utvändigt har ni en egen atriumgård, en smakfull uteplats helt skyddad från insyn, med himlen som tak. En oas med stämningsfull belysning och gröna växter. Som gjord för socialt umgänge långa sommarkvällar.

Ert gårdshus om 19 extra kvadratmeter ligger ut mot gatan. Låt fantasin sätta gränserna. Här kan ni ha ert hemmakontoret, tonåringens bostad, gästhus, eller se det som en möjlighet att hyra ut till student eller via Airbnb? Gårdshuset är inrett med ett rum och kök med egen wc/dusch och kombimaskin för tvätten, allt samlat på 19 smarta kvm.

Vallastaden är ett lekfullt och relativt nytt område där fokuset ligger på blandad, konstnärlig arkitektur, hållbar utveckling och gemenskap i en hållbar miljö. Närhet till grönområden i form av parken Paradiset, Vallaskogen och Tinnerö Eklandskap. I Felleshusen, som finns i varje kvarter i Vallastaden, ges möjligheter till ännu mer umgänge och gemenskap, som blir talande för just denna stadsmiljö med myller av härlig arkitektur.
Här bor man med direkt närhet till Universitetet, Mjärdevi Science Park, Djurgårdens handelsområde och Linköpings Golfbana. Bra cykelförbindelser med övriga staden och närhet till busshållplats.
Detta är en bostad Ni inte får missa. Tag vara på chansen att förvärva ditt nya drömboende - varmt välkommen på visning!

Arkitektens egna tankar och ord

Riksbyggen var tydliga från början, vårt uppdrag var att skapa ett attraktivt och unikt radhusprojekt med stark miljö- och teknikprägel. Husen kommer byggas i trä, ha solceller på taket och olika typer av smarta hem-lösningar. Trä är ett utmärkt byggmaterial då det binder koldioxid i byggnaden och produceras lokalt i Sverige. Det finns flera lite ovanliga kvaliteter i husen, men för att nämna några; den trappande byggnadsvolymen, det dubbelhöga vardagsrummet och den muromgärdade atriumgården med det egna gårdshuset. Husen är ritade för att kunna följa en familj genom olika stadier av livet. Jag tycker vi har lyckats ge husen en speciell karaktär som jag tror och hoppas att de boende kommer uppskatta. Ett hus som är omtyckt och tas väl om hand kan få ett långt liv. Det är hållbart.
Marcus Hahn, arkitekt BHHA Linköping AB.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Vallastaden, Linköping

Målerigränd 11

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.