Vasastan, Stockholm

Atlasgatan 4

REDO™
  • 3,5 rum
  • 92 kvm
  • Bostadsrätt

Stilren 3,5:a om 92 kvm med balkong, möjlig 4:a

Ljus och smakfull 3,5:a om 92 kvm i Atlasområdet. Bevarade originaldetaljer som spröjsade fönster, speglade dörrar och fiskbensparkett. Möjlig 4:a

Detta är en kommande försäljning, vänligen kontakta mäklaren för mer information.

Välkommen hem till denna ljusa och smakfulla lägenhet om 92 kvm i ett lugnt och tyst läge i det idylliska Atlasområdet. Lägenheten har ett insynsskyddat läge och är utmärkt planerad med ett trevligt kök med ordentlig matplats, en separat matsal och ett härligt vardagsrum. Vidare finns här två rymliga sovrum, varav det ena har utgång till balkong, ett nyrenoverat badrum med dusch samt ett separat tvättrum. Möjlighet finns till ett tredje sovrum, se alternativ planlösning. Vackra välbevarade originaldetaljer så som spröjsade fönster med djupa fönsternischer, speglade dörrar samt fina golv av antingen fiskbensparkett eller furutiljor. Solid, stambytt och välskött förening med god ekonomi i fastighet anno 1928.

Mycket attraktivt läge i Atlasområdet som erbjuder en lugn boendemiljö men samtidigt direkt närhet till ett stort utbud av service, nöjen och kommunikationer vid bl a St Eriksplan.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Vasastan, Stockholm

Atlasgatan 4

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.