Södermalm, Stockholm

Tideliusgatan 65

REDO™
  • 4 rum
  • 90 kvm
  • Bostadsrätt
Enligt ök 8 995 000 kr

Välkommen till Tideliusgatan 65 en härligt ljus och trivsam lägenhet! Bostaden har en tilltalande planlösning med tre bra rymliga sovrum, balkong mot grönskande innergård samt vardagsrum och kök.

I entré till bostaden finner du en rymlig och trivsam möblerbar hall, extra wc till vänster vid kapprummet samt klädkammare snett till höger om ytterdörren. Majoriteten av bostaden har parkettgolv genomgående över dess utrymme. Stilrent kök som är perfekt för större bjudningar eller för familjemiddagar. Badrum innehar gott om plats för badkar samt tvättmaskin med ett anslutet fönster. Det höga läget är fritt och utan insyn till något av rummen. Planlösningen är mycket praktisk med två sovrum som är fil samt master bedroom som har en direkt anslutning till den rymliga balkongen som ligger i soligt läge.

Bostaden ligger på ett av Söders trevligaste samt familjära kvarter, ett flertal parker finns i området som innehar lekplats. Bostadens placering är några meter ifrån dagis som ger föräldrarna en bra möjlighet att lämna av barnen i samma veva som man ska till jobbet eller ett kortare gångavstånd om man jobbar hemifrån.

Föreningen är välskött och har god ekonomi med låg belåningsgrad.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Södermalm, Stockholm

Tideliusgatan 65

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.