Stjärnhusen Söder, Norrköping

Hagebygatan 61

REDO™
  • 2 rum
  • 56 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 550 000 kr
Månadsavgift: 3 474 kr/mån

"Modern tvåa i Stjärnhusen!

Välkommen till ditt nya drömhem på Hagebygatan 61! Hissen tar dig till våning 1 och där har vi denna fantastiska lägenhet som erbjuder en perfekt modern komfort. Med sina generösa 56 kvm finns här gott om utrymme för dig att trivas och skapa ditt eget perfekta boende.

Redan från hallen möts du av en känsla av rymd och välkomnande atmosfär. Här finns gott om plats för avhängning och förvaring i de rymliga garderoberna. Det ljust och rymliga sovrummet bjuder in till avkoppling och vila. Här finns gott om utrymme för en större säng med tillhörande möblemang. De smarta skjutdörrsgarderoberna erbjuder generös förvaring och hjälper till att hålla ditt utrymme organiserat och stilrent. Vardagsrummet är en perfekt plats för umgänge och avkoppling. Den välbevarade fiskbensparketten tillsammans med de vita väggarna ger en luftig och ljus känsla. Här finns gott om plats för en stor soffgrupp där du kan bjuda in vänner och familj för trevliga stunder. Dessutom har du direkt tillgång till lägenhetens pärla ? den soliga balkongen. Njut av eftermiddagssolen med en kopp kaffe eller skapa en mysig oas för avkoppling och rekreation. Köket är en modern pärla med allt du behöver för din matlagning och för att förenkla din vardag. Det vita och stilrena köket är utrustat med inbyggd ugn/mikro, induktionshäll, kyl/frys och diskmaskin. Här har du gott om arbetsyta och förvaringsmöjligheter för att inspirera till kreativ matlagning.

Bra läge på omtyckta söder med gång-/cykelavstånd till bl.a citykärnan, Campus, Mirum galleria och Vrinneviskogen. Välskött HSB-förening där värme, vatten, nätavgift för el, tv, bredband ingår i den redan låga månadsavgiften.

Välkommen Hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Stjärnhusen Söder, Norrköping

Hagebygatan 61

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.