Saltsjöqvarn, Nacka

Östra Finnbodavägen 11D

Såld
  • 2 rum
  • 49 kvm
  • Bostadsrätt

Välkommen hem till idylliska Saltsjöqvarn och denna 2:a som ligger med absolut toppläge och utsikt över djurgården, grönska och danvikshem. Bostaden präglas av genomgående smakfulla materialval och stora sociala ytor som binds samman med en stor balkong i högt läge med fin utsikt och fri himmel ovanför.

I Saltsjöqvarn bor du lugnt och naturnära samtidigt som du bokstavligen har innerstan runt hörnet. Längs kajen finner du ett promenadstråk med utsikt mot Stockholms inlopp och Djurgården. Här finner du också Boule & Berså samt populära Elite Hotel med frukostbuffé och spa i Sturebadets regi. Inom gång- och cykelavstånd når du enkelt såväl Hammarby Sjöstad som östra Södermalm och Kvarnholmen. Området bjuder på goda kommunikationer i form av samtliga Nacka/Värmdöbussar, stadsbussar, Saltsjöbanan och tvärbana. Det tar endast 20 minuter att cykla till Stockholm centrum och några minuter att gå till Södermalm. Nere vid kajen tar du enkelt båten (SL) till Djurgården, Nybroplan och Frihamnen på Lidingö.

När du kliver in möts du av en rymlig hall med garderober bakom skjutdörrar. Lägenheten har genomgående modern och öppen planlösning och stora härliga fönsterpartier i två väderstreck som skapar ett vackert ljusinsläpp i hela lägenheten. De sociala ytorna är inbjudande och i vardagsrummet finns en naturlig plats för soffgrupp. Köket ligger intill och har en öppen känsla mot vardagsrummet och rymmer matplats för 4-6 personer. Från vardagsrummet når man även balkongen som är rymlig och vetter i öst. Harmoniskt sovrum med god förvaring och plats för dubbelsäng. Helkaklat badrum med dusch bakom glasdörrar, handfat på kommod samt tvättmaskin och torktumlare.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna