Dunteberget, Motala

Åkersholmsvägen 4B

Såld
  • 3 rum
  • 62 kvm
  • Bostadsrätt

Stilrent renoverad trea i lugnt område

Smakfullt renoverad trea med modern öppen planlösning och härlig balkong.

Fint och välplanerat kök med öppen planlösning mot vardagsrum, dubbla sovrum varav det ena har en egen klädkammare. Kaklat duschrum med tvättmaskin. En praktisk skjutdörrsgarderob försedd med spegeldörrar finns i hallen samt ett rejält garderobsskåp i ett av sovrummen. I det andra sovrummet är det en platsbyggd sänggavel vilket blir en fin detalj i rummet. Vidare finns en härlig balkong med utgång från vardagsrummet.

Köket totalrenoverades år -20 då även vitvaror byttes, ny el drogs till köket samt elskåp och elluttag byttes ut. Även dörrar, karmar, golv och väggytskikt i kök, vardagsrum, hall och båda sovrum är från år -20. Renoveringen är väl genomtänkt med neutrala och moderna färger och materialval. I början av -22 har badrummet genomgått en uppfräschning med nytt porslin, möbler och duschvägg i glas. Handdukstork är även nyligen installerad. Lägenheten utrustad med markiser, persienner och rullgardiner vid samtliga fönster. Även takskenorna för gardiner avses att lämnas kvar om köparen önskar detta.

Den låga månadsavgiften inkluderar värme, vatten, grundutbud tv-kanaler, sophämtning och möjlighet till parkering i området. Parkeringsplatser finns kostnadsfritt för de boende på området medan garage hyrs ut enligt kösystem. Fiber finns indraget i fastigheterna. Till varje lägenhet hör ett förråd och ett matkällarförråd. Det finns två tvättstugor, två torkrum och ett mangel/strykrum i markplan i angränsade byggnad. Fin innergård som är iordninggjord under senare år med dränering runt husen, asfaltering, belysning på gården och gemensam grönyta. Föreningen tar väl hand om sina byggnader och har bland annat bytt tak, stammar och fönster.

Lugnt och omtyckt bostadsområde med busshållplats, pizzeria, närbutik och trevliga promenadstråk. Mataffär finns närmast i Charlottenborg centrum. Till Motala centrum tar ni er på cirka fem minuters bilväg. Det är även smidigt att ta er ut till Linköpingsvägen med bil.

Mer om mäklarna