Dockan, Malmö

Dockgatan 49A

REDO™
  • 3 rum
  • 78 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 5 495 000 kr
Månadsavgift: 4 604 kr/mån

Strålande genomgående trea längst ut på Dockan!

Bländas av det blåa havet på väg hem till Dockan! Närmast havet, med hamninloppet och småbåtshamnen som grannar, finner du denna trea på absolut bästa läge i Dockan med stora fönsterpartier, ljuvlig kajutsikt från sovrummen och en storslagen balkong i väster med sol från lunch till sen kväll.

Via den fina loftgången som leder upp till lägenheten ges en fin överblick mot gårdsmiljön och den glimrande kajen när du gör entré i bostaden. Interiört finns stilrena materialval och kulörer som utstrålar skandinavisk elegans med vitlaserad ekparkett i rum efter rum, helkaklad badrumsmiljö i sober färgskala, Marbodalkök med släta gråa köksluckor samt vitmålade väggar och tak. Här ges en ljus och neutral bas för dina egna inredningsdrömmar!

Den genomgående planlösningen är fördelad på ett väl tilltaget sovrum med klädkammare i anslutning, ytterligare ett sovrum i bra storlek, ett stilrent badrum med tvättstation samt vardagsrum, matplats och kök i ett vilket ger fina sociala umgängesytor. Balkongen och vardagsrummets fönsterliv är placerade i västerläge vilket maximerar dagsljuset i sällskapsytorna. Från den 19 m² stora balkongen som är under tak har du utsikt över hav och Västra Hamnens siluett med Turning Torso i centrum.

I nyetablerade Brf Dockporten finner du dig till ro i en Svanenmärkt förening med genomtänkta funktioner såsom en magisk bastu på taket med hänförande havsutsikter och loungedel, övernattningslägenhet för långväga gäster, cykelpool, laddstationer för elbilar och en fantastisk innergård med grillplats, solsängar, pergola och en liten sandlåda.

Här bor du bekvämt och avnjuter Dockans havsnära lugn samtidigt som du slipper stimmet av omgivande Västra Hamnen. Från Dockan har du en omedelbar närhet till allt, å ena sidan Västra Hamnens sommarpuls, havsbad och grönområden och å andra sidan Centralstationen och City!

Välkommen på visning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Dockan, Malmö

Dockgatan 49A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.