Tannefors, Linköping

Lindengatan 8

REDO™
  • 2 rum
  • 53 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 995 000 kr
Månadsavgift: 2 344 kr/mån

Trivsam 2:a i Tannefors med stor uteplats!

Välkomna till Lindengatan 8!

Välkommen till denna underbara tvåa i det trivsamma området Tannefors. Med två våningar och en härlig uteplats erbjuder denna bostad en inbjudande atmosfär. Redan vid första ögonkastet fångas man av det generösa ljusinsläppet och de välskötta ytskikten som präglar varje hörn.

Bostaden, som sträcker sig över 53 kvadratmeter, erbjuder en harmonisk kombination av stil och funktionalitet. Den lummiga uteplatsen förhöjer verkligen boendekvaliten och inbjuder till härliga stunder i trevligt sällskap eller ensam avkoppling. Här finner du allt du kan önska dig för en bekväm och trivsam tillvaro.

Den sociala planlösningen gör det lätt att trivas här. Det stilrena köket i vitt erbjuder generösa arbetsytor och plats för matplats. Samt ett avskilt sovrum beläget på nedre våningsplanet med mycket förvaring.

Det helkaklade och moderna duschrummet är utrustat med bekvämligheter som dusch, toalett, handdukstork och kombinerad tvätt & torktumlare.

Detta boende är det perfekta valet för er som vill ha ett centralt läge med närhet till allt. På cykelavstånd finns universitet, LIU campus US, Universitetssjukhuset och all service i Tannefors. Vårdcentral, mataffär, restauranger, fiskaffär, bageri och gym. Dessutom har ni fantastiska Stångån på bekvämt avstånd vilket ger er möjligheten att njuta av vackra vyer och frisk luft.

Sammanfattningsvis är detta en bostad som erbjuder allt man kan önska sig. Charm, bekvämlighet och en härlig atmosfär. Att få tillgång till utomhuslivet direkt från lägenheten är en dröm för många och här blir den drömmen blir till verklighet.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Tannefors, Linköping

Lindengatan 8

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.