Ramshäll, Linköping

Ramstorpsgatan 35B

REDO™
  • 4 rum
  • 153 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 8 495 000 kr
Månadsavgift: 8 838 kr/mån

Topfloor med magiska vyer i Ramshäll

Välkommen till denna exklusiva våning om 153 kvadratmeter beläget högst upp på våning 10/10 i ett av de mest eftertraktade husen på Ramstorpsgatan i Ramshäll. Här bor du med enastående komfort och lyx, omgiven av stora sociala ytor och fantastiska vyer i fyra olika väderstreck.

Lägenheten erbjuder stora sociala ytor som är perfekt utformade för både vardagsliv och festliga tillställningar. Det rymliga vardagsrummet har en stilfull braskamin som sprider värme och atmosfär, och blir en naturlig samlingspunkt för familj och vänner. De öppna ytorna och den genomtänkta planlösningen gör det enkelt att möblera efter dina behov och önskemål. Köket från Marbodal är nyrenoverat och utstrålar kvalitet. Med vita ytor och en elegant stenskiva blir det både praktiskt och estetiskt tilltalande. De integrerade vitvarorna ger en enhetlig look, samtidigt som de erbjuder modern bekvämlighet och hög prestanda. Intill köket finns en separat matsalsdel med plats för stort matbord. Lägenheten har tre moderna och harmoniska sovrum, var och en med unika vyer och rikligt med naturligt ljus. Sovrummen är designade för att erbjuda maximal komfort och ro. Bostaden erbjuder både ett stort helkaklat duschrum och ett separat stort badrum med bubbelbadkar och fantastisk utsikt. Lägenheten har en separat nyrenoverad tvättstuga med inredning från Marbodal, fönster utrustad med moderna tvätt- och torkmöjligheter. Detta utrymme är planerat för att göra tvätt och hushållsarbete så bekvämt och effektivt som möjligt. Sammantaget gott om smarta förvaringslösningar i form av inbyggda skjutdörrsgarderober samt klädkammare. Varje bostadsrättsmedlem är berättigad till en parkeringsplats mot kostnad om 250 kr per månad.

En av höjdpunkterna är den stora terrassen om 33 välplanerade kvadratmeter med ett inglasat uterum. Här kan du njuta av milsvid utsikt och det vackra ljuset året runt. Terrassen erbjuder också gott om plats för utemöbler, växter och kanske en grill, perfekt för sommarens alla tillfällen. Terrassen totalrenoverades år 2023 med nya keramikplattor och glaspartier.

Ramshäll är en av de mest attraktiva stadsdelarna i Linköping. Med dess närhet till allt man kan önska sig, från grönskande natur till Linköpings City. Här bor man modernt och bekvämt i närheten av välsorterad matbutik, goda kommunikationer, Universitetssjukhuset, SAAB och vackra promenadstråk längsmed Tinnerbäcken och det fina eklandskapet.

Denna våning i Ramshäll erbjuder ett livsstilsboende utöver det vanliga, med en kombination av lyx, komfort och fantastiska vyer. Missa inte chansen att förvärva denna unika bostad som verkligen har allt. Välkommen hem till ditt drömboende!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Media

Bilder

Planritning

Ramshäll, Linköping

Ramstorpsgatan 35B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.