Malmslätt, Linköping

Norrsättersgatan 7B

  • 2 rum
  • 56,5 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 375 000 kr
Månadsavgift: 4 173 kr/mån

Stilren hörntvåa med rogivande läge i hjärtat av Malmslätt

I hjärtat av Malmslätt finner du denna fantastiska lägenhet, en perfekt bostad för dig som söker stilsäkra materialval, lummig balkong och fräscha ytskikt.

I hjärtat av Malmslätt finner du denna fantastiska hörntvåa, en perfekt bostad för dig som söker stilsäkra materialval, genomgående renoverade ytskikt i behagliga toner, stora ljusinsläpp samt med ett läge utöver det vanliga. Hjärtligt välkomna till Norrsättersgatan! Med ett lugnt och trivsamt läge erbjuds nu möjligheten att slå sig till ro och njuta av en rymlig, insynsskyddad balkong med förmiddagssol.

Bostaden disponeras enligt ett nyrenoverat kök med gråa köksluckor, integrerade vitvaror, vitrinskåp och vitt kakel som stänkskydd. Separat del för matbord. Harmoniskt sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt plats för säng. Vardagsrummet är väldisponerat med sociala ytor samt plats för soffgrupp samt matbord och stolar. Från vardagsrummet når man bostadens stora balkong som bjuder på morgon och förmiddagssol. Lyxigt helkaklat duschrum med takdusch, toalett samt tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten totalrenoverades under 2023 med noggrant valda materialval. Här behöver du verkligen inte göra annat än att ställa in din favoritmöbel.

Stabil bostadsrättsförening med god ekonomi och välskötta fastigheter. Här ligger månadsavgiften på 4143 kr vilket föranleder en bra boendekostnad. Till lägenheten hör ett källarförråd och tillgång finns att nyttja gemensam tvättstuga, mindre gym och cykelförråd. Här bor man i ett lugnt, trivsamt område med goda kommunikationer med såväl buss som cykel till Linköpings alla olika hörn. I närområdet återfinns välsorterad matbutik, pizzeria, gym, barnomsorg och idrottsanläggningar i form av Hellgrenshagens fotbollsplaner och motionsspår. Naturen finns som nära granne, perfekt för rekreation!

Missa inte chansen att förvärva denna pärla. Tillträde sker enligt överenskommelse och kan ske snabbt. Varmt välkommen på visning!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Malmslätt, Linköping

Norrsättersgatan 7B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.