Limhamns sjöstad, Limhamn

Packhusgatan 27

  • 2 rum
  • 54 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 2 595 000 kr
Månadsavgift: 3 508 kr/mån

Tvårummare med västerbalkong och havsutsikt!

Välkommen till Packhusgatan 27, en bostad med havsutsikt och västerbalkong! Nyproducerad lägenhet som stod klar till inflytt 2023. Ett utmärkt tillfälle bo på havsnära adress på Limhamns sjöstad till låg avgift. Ett nytt och modernt hem med noga vald färgsättning, exklusiva tillval och kvalité - detta är ett boende för den kräsne. Här blir varje dag en dag nära havet!

Du välkomnas av ett välplanerat, socialt och ljust hem med omsorgsfullt valda materialval, smart planlösning och smakfulla inredningstillval. Den sociala lösningen mellan kök och vardagsrum gör att bostaden känns spatiös och upplevs större än sina kvadrat. Lägg därtill ypperlig förvaring, stilsäkert och helkaklat badrum med tvättmöjligheter och generös balkong om ca 10 m² som under det varmare sommarhalvåret förlänger bostaden. Här bor du i en aktiv förening med friköpt mark där samtliga bostäder är miljöcertifierade som kan ge förmånen till ett grönt bolån. Bil och cykelpool finns att tillgå och till innergården kommer bland annat boulebana, utemöbler och bänkar. Havet, mysiga promenadstråk och goda kommunikationer får du på köpet.

Havsbrynet är ett kvarter på kajkanten på Limhamns Sjöstad. Limhamns Sjöstad är ett populärt bostadsområde med något för alla, här finns allt vardagen kräver - storstadspuls och småstadsidyll, goda kommunikationer, gym, matbutiker, skolor och vårdcentral. Här har du havet ett par steg utanför dörren och det är inte mycket längre till badet på Ribban, mysiga Limhamn eller centrala Malmö. Upptäck ett smidigt boende med fokus på det sociala och trygga livet där all service redan finns på plats.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Limhamns sjöstad, Limhamn

Packhusgatan 27

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.