Kolmården

Körvelvägen 32

  • 5 rum
  • 122 kvm
  • Kedjehus
Pris 3 150 000 kr
Månadsavgift: 5 297 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Nyproducerat kedjehus i Torsviken - 12 månaders avgiftsfritt

Just nu pågår en kampanj och erbjudande som ger dig upp till 300 000 kr i rabatt, samt fri månadsavgift de första 12 månaderna! Dessutom får du en trygg månadsavgift fram till 2028.

Längtar du efter ett liv närmare naturen? I Torsviken (en del av Krokek) har du nära till både skog och vatten samtidigt som du har den service du kan behöva i vardagen inom räckhåll. Detta nyproducerade kedjehus är del av Brf Skogspromenaden, OBOS senaste nyproduktionsprojekt i Torsviken.

Brf Skogspromenaden består av välplanerade radhus och kedjehus på 113 och 122 kvm, alla med tillhörande uteplatser och en egen lättskött trädgård att pyssla om. Samtliga hus har härliga sociala ytor och gott om plats för hela familjens privata liv i 3?4 sovrum. Här får du gott om villakänsla, i bekväm bostadsrättsform. Såväl inredning som utrustning har valts med omsorg: badrum har kakel och klinker, köket har inredning från HTH och vitvarorna är från Siemens. Oavsett vilket hus du väljer får du ett välbyggd och välutrustat hem i bekväm bostadsrättsform. Och vi har inte heller glömt de praktiska detaljerna i tillvaron som eget förråd och egen parkering ? i kedjehusen trivs bilen bäst i den egna carporten.

Husens fasader pryds av liggande träpaneler och färgsätts i gröna och jordnära toner för att knyta ihop kvarteret med naturens grönska runt omkring. Och grönskan sträcker sig faktiskt upp på taken: förråd och carportar får levande gröna sedumtak. Varje bostad får sin egen lättskötta täppa att ta hand om, där vi planterar häckar mot grannens tomt. Väljer du något av kedjehusen får du även en gräsmatta på framsidan.

Brf Skogspromenaden har fått sitt namn av en anledning. För här ligger skogens stigar bara några steg från ytterdörren, där närheten till glittrande Bråviken är ett stort plus i kanten. Och hus som tilltalar såväl stora som små med gott om plats för livet både inomhus och utomhus ? och alla bekvämligheter du kan önska dig. I området byggs också en stor, fin lekplats med trollskogstema. Det mesta du behöver i din vardag hittar du inne i Krokek, 2 km bort, och in till Norrköping tar du dig på cirka 20 minuter med bil.

Du hittar mer information om bostäderna på projektsidan: https://obos.se/hitta-bostad/sok-bostad/ostergotland/norrkoping/brf-skogspromenaden/

Boka visning

  • Välkommen att boka din visningstid i kalendern!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Kolmården

Körvelvägen 32

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.