Centrala Knivsta, Knivsta

Trunstavägen 11

REDO™
  • 1 rum
  • 27 kvm
  • Bostadsrätt

Modern och yteffektiv 1:a med balkong och optimalt pendlarläge

Välkommen till Trunstavägen 11. Belägen på husets femte våningsplan i modern fastighet hittar du denna välplanerade lägenhet med härligt ljusinsläpp och fri vy från fönster. Här bor du i ett optimalt läge med bara några få minuters promenad till Knivsta centrum med all tänkbar service. Pendlingsmöjligheterna är utmärkta med direkt närhet till stationen som smidigt tar dig till Uppsala på 8 minuter eller Stockholm på ca 30 minuter!

Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter och förvaring i garderober. Rymligt allrum med fint ljusinsläpp från stora fönster med plats för både soffgrupp, säng och matplats i anslutning till köksdelen som bjuder på gott om förvaring och arbetsyta. Kök från Marbodal med hög maskinell standard samt ett generöst modernt badrum utrustat med bland annat dusch och kombinerad tvätt-/torktumlare. Lägenheten bjuder på en kvadratsmart planlösning, takhöjd om 2,70 meter, balkong, genomgående ljusa och fräscha ytskikt. Ett utmärkt boende på alla sätt och vis!

Till lägenheten finns ett förråd.

På föreningens trevliga innergård finns träd, buskar och planteringar samt grillmöjligheter och bänkar. Föreningen erbjuder också en gemensam takterass med fantastisk utsikt över Knivsta.
Som medlem i Brf Terrasshusen har ni ett också fantastiskt pendlarläge med bara några minuters promenad till tågstationen. Med tåg tar det endast tio minuter till Uppsala, 25-28 minuter till Stockholm och åtta minuter till Arlanda. Pendlar ni med bil finns E4:ans på- och avfart några minuter bort. Inom gångavstånd finns även fina promenadstråk på Upplandsleden, samt naturreservatet Gredelby hagar och Trunsta träsk. På sommaren finns bra badmöjligheter vid sjön Valloxen och nu på vintern kan du åka skridskor. Knivsta har alltså ett perfekt läge för den som vill bo i ett lugnt område med närhet till vacker natur men samtidigt ha både Uppsala och Stockholm inom pendlingsavstånd.

Välkommen hem.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centrala Knivsta, Knivsta

Trunstavägen 11

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.