Kvarnberget, Karlstad

Vinkelgatan 1

REDO™
  • 3 rum
  • 74,7 kvm
  • Bostadsrätt

FORMA EN BEHAGLIG OCH TRYGG TILLVARO I EN TRYGG FÖRENING!

Njut av en välplanerad lägenhet i en av stans mest ekonomiskt stabila föreningar, med två rymliga sovrum, fullstort kök, helkaklat badrum och en inbjudande balkong. Ett hem att älska och växa i!

Välkomna till denna charmiga och ljusa lägenhet som erbjuder ett bekvämt och hemtrevligt boende för alla livets faser. Här möts ni av en genomtänkt planlösning med två rymliga sovrum, ett generöst vardagsrum, ett fullstort och funktionellt kök samt ett stilrent helkaklat badrum.

Ett av höjdpunkterna i denna lägenhet är den härliga balkongen i sydväst där får uppleva den berömda kvällssolen, njut av morgonkaffet eller en avkopplande stund på kvällen. Balkongen är en förlängning av vardagsrummet och ger extra utrymme för umgänge och avkoppling. Här ifrån kan du även se barnen leka på Kvarnbergsskolans lekpark!

Ur ett ekonomiskt perspektiv är föreningen väldigt trygg, låg skuldsättningsgrad, marken innehas med äganderätt, dolda tillgångar i form av en butikslokal som hyrs ut. (Allt enligt årsredovisningen 2021). Helt enkelt - en trygg och stabil förening.

Lägenheten är belägen i ett lugnt och trivsamt område med närhet till Kvarnbergsskolan (vakna 10 minuter innan barnen ska till skolan för avlämning), Ica, Pekås, Pizzeria Italiana och kommunikationer. Här får ni ett hem att trivas och växa i, oavsett om ni är en liten familj, ett par eller en singel som söker något större.
Interiöra bilder kommer inom kort.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Kvarnberget, Karlstad

Vinkelgatan 1

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.