Västra Berga, Helsingborg

Kadettgatan 8 A lgh 1101

REDO™
  • 3 rum
  • 87 kvm
  • Bostadsrätt
Högstbjudande 1 695 000 kr
Månadsavgift: 6 099 kr/mån

Trevlig trea om 87 kvm - en trappa upp med inglasad balkong!

Trevlig trea om 87 kvm - en trappa upp med inglasad balkong!

Välkommen till Kadettgatan 8A och denna mycket trevliga trea på populära Västra Berga! Bostaden är genomgående i fräscht och inflyttningsklart skick, vilket innebär att nästa ägare kan flytta rakt in och njuta av alla bekvämligheter som erbjuds med detta boende.

Bostaden är belägen en trappa upp och erbjuder en genomgående disposition fördelat på 87 kvadratmeter. Härlig entré med goda avhängningsmöjligheter. Från hallen har man närmast till det helkaklade badrummet som genomgick stambyte 2016/17. Hallen tar oss vidare till bostadens samtliga rum. Stilfullt kök med vita köksluckor, mörk bänkskiva, snyggt matchande stänkskydd, fullutrustad maskinpark och gott om förvaring & arbetsutrymme. I köket finner vi dessutom plats för matbord för upp till 6-8 personer. Rymligt vardagsrum ligger längst in i bostaden med härligt ljusflöde genom fönster i två väderstreck, rummet är stort nog att kunna möbleras med såväl soffgrupp, tv och ytterligare ett matbord. Bostadens båda sovrum är tillräckligt stora för att rymma dubbelsäng, förvaring samt annat tänkbart. Vidare erbjuds en stor inglasad balkong från köket, som kan nyttjas som ett extrarum stora delar av året. Slutligen finner vi genomgående slitstarkt laminatgolv (Pergogolv) och samtliga ytskikt är renoverade med omsorg. Sammantaget ett klockrent boende för den kräsne köparen som söker något utöver det vanliga!

Här bor man i en stabil och välskött förening med god ekonomi. Föreningens medlemmar har tillgång till gemensam tvättstuga, cykelrum, barnvagnsrum samt en samlingslokal för större tillställningar. Föreningen erbjuder förråd, garageplats, p-plats samt plats för MC. Läs mer om föreningen här; https://www.hsbberga.se/. Föreningen har beslutat en ombyggnation och utbyggnad av samtliga balkonger i föreningen.

Från ytterdörren har man närhet till flertalet grönområden och aktiviteter. På några minuter når man Pålsjö skog, serviceutbud, förskolor och skolor 1-9. En stenkast bort ligger busshållplats samt Maria station, vilket underlättar vardagen för pendlaren.

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Västra Berga, Helsingborg

Kadettgatan 8 A lgh 1101

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.