Gustavsbergs hamn Porslinskvarter, Gustavsberg

Stig Lindbergs gata 31

  • 5 rum
  • 108 kvm
  • Radhus
Högstbjudande 5 990 000 kr
Månadsavgift: 6 984 kr/mån

Välkommen till detta stilfulla och moderna radhus i hjärtat av Gustavsberg!

Ring mäklaren och boka upp en privatvisning!
Välkommen till detta fräscha och moderna radhus, beläget mitt i det pulserande hjärtat av Gustavsberg. Här möts du av en genomtänkt och yt-effektiv planlösning som fördelar sig på tre sovrum varav det stora med fransk balkong, hall, vardagsrum och två stora kaklade badrum. Varje yta är utformad med högkvalitativa och gedigna materialval, och på entréplanet får du njuta av behaglig golvvärme i samtliga rum.

Stilfullt Vardagsrum: Det eleganta vardagsrummet är utrustat med stora fönster som släpper in generöst med ljus och erbjuder en inbjudande atmosfär. Härifrån har du direkt utgång till din egen uteplats med motoriserad markis som skapar uterumskänsla på altanen- en perfekt plats att koppla av och njuta av lugnet efter en lång arbetsdag. Vardagsrummet är i en öppen planlösning mot köket det moderna köket och matplatsen. I anslutning till matrummet finns också ett praktiskt trapprum som tjänar som extra förråd.

Praktiskt Vindsförråd: Till radhuset hör ett rymligt vindsförråd, idealiskt för att förvara extra möbler och prylar, vilket hjälper till att hålla ditt hem prydligt och organiserat.

Arkitektonisk Elegans: Byggnaden är uppförd med en arkitektonisk känsla som harmoniserar med den historiska miljön och omgivningen. Interiören är omsorgsfullt vald och skapar en välkomnande känsla redan vid första steget in i byggnaden.

Bekvämligheter inom Räckhåll: Detta radhus erbjuder allt du behöver och mer därtill. Inom bekvämt gångavstånd hittar du gym, restauranger, butiker, trevliga caféer, båthamn, paddelanläggning, apotek och vårdcentral. Här bor du med bekvämlighet och njutning i fokus, i ett av Gustavsbergs mest eftertraktade områden.

Sammanfattningsvis är detta en unik möjlighet att bo i ett fantastisk radhus som kombinerar stil, komfort och bekvämlighet. Missa inte chansen att bli en del av detta charmiga och livfulla kvarter i Gustavsberg!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Gustavsbergs hamn Porslinskvarter, Gustavsberg

Stig Lindbergs gata 31

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.