Fyra decennier med kunden i fokus

Tiden går fort när man har roligt – och gör goda affärer åt sina kunder. 2020 var det 40 år sen det allra första SkandiaMäklarna-kontoret öppnade.

Mycket har förstås hänt sedan 1980. Både i samhället, på bostadsmarknaden och hos oss. Men vissa saker är bestående och vi är genuint stolta över det stora fokus på kvalitet och trygghet i hela säljprocessen som vi har haft ända sen starten.

1992 blev vi en franchisekedja för att skapa ett ännu starkare lokalt engagemang. Resten är, som man säger, historia. Idag hittar du oss på 100 kontor runt om i nästan hela Sverige samt i Spanien och Portugal.

Vår affärsidé är lika enkel och tydlig som vår vision. SkandiaMäklarna ska hjälpa människor att göra bra bostadsaffärer och vi ska vara den ledande kvalitetsmäklaren. Det är förstås lätt att säga, men också något som våra 500 medarbetare jobbar stenhårt för varje dag.

Funderar du på att sälja din bostad – inom kort eller på längre sikt? Tveka inte att kontakta ditt lokala SkandiaMäklarna-kontor redan idag för att se vad 41 års fokus på kvalitet kan göra för dig. Välkommen till oss. Välkommen hem.

Boka en kostnadsfri värdering

Ta del av vår integritetspolicy