Blogginlägg taggade med vinnare

Grattis till...

2013-12-11

...våra fem vinnare. Två bokpaket och tre ljusstakar från Höganäs kommer att hitta nya hem hos Marita, Greg, Charlotta, Åsa och Anna.

Elin vann ett års gratis boende

Elins väg till Silon
2013-11-14

Tänk att vinna ett års gratis boende i en annorlunda och cool bostad, som dessutom är helt nyproducerad. Det hände Elin Engdahl från Nyköping. Hon vann tävlingen som SkandiaMäklarna, Peab och Mediehuset SN anordnade och huserar ett år framöver i en lägenhet i nybyggda Silon i Nyköping. Vi ville såklart få en pratstund med henne!

Vinnarna i Röja och Rensa-tävlingen utsedda!

Vinnarna i Röja och Rensa-tävlingen utsedda!
2013-11-05

Tack för alla kreativa och praktiska röja och rensa-förslag som kommit in! Vi har nu utsett tre vinnare som vinner varsitt exemplar av "Stora boken om att röja och rensa". Ta del av deras bästa tips!

Vinnarna av Granit-tävlingen utsedda!

Vinnarna av Granit-tävlingen utsedda!
2013-08-26

I början av sommaren anordnade vi en tävling under temat förvaring med fina vinster från Granit. Vann gjorde de med rätt svar i kombination med bästa förvaringstipset. Läs de vinnande bidragen här!

Stort grattis till vinnarna i vår kundundersökning!

2013-06-18

I vår strävan att förbli kvalitetsmäklarna tar vi våra kunder till hjälp. Efter varje avslutad bostadsaffär skickar företaget Maze på uppdrag av oss ut en enkät via e-post till såväl köpare som säljare. I enkäten får våra kunder svara på flera frågor om hur de upplevt affären och poängsätta varje del av vår försäljningsprocess. Vi efterlyser också förslag på förbättringar. Bland dessa förslag utser vi varje år två vinnare, en köpare och en säljare. Dessa vinner varsitt resepresentkort.  Här är de två senaste vinnarna!

Vinnarna av "Med känsla för antikt" utsedda!

Vinnarna utsedda. Grattis Malin och Krisztina!
2013-05-03

Nu är vinnarna i tävlingen om två exemplar av "Med känsla för antikt" utsedda! Grattis Malin och Krisztina, era böcker kommer med posten.

Vinnaren av skidorna är utsedd!

Grattis Mona Österlind i Sollentuna till de fina skidorna!
2013-03-10

Nu är vinnaren i skidtävlingen utsedd! Stort grattis till Mona Österlind i Sollentuna! Läs hennes slogan här.